Haberler

Mersin'deki Sel

Mersin'deki sel nedeniyle debisi yükselen derede bulunan cesetlerin Serkan ve Fatma Genç çiftine ait olduğu tespit edildi.

Mersin'deki sel nedeniyle debisi yükselen derede bulunan cesetlerin Serkan ve Fatma Genç çiftine ait olduğu tespit edildi.

Kentte meydana gelen sel sırasında Yalınayak Deresi'nde cesetleri bulunan erkek ile kadının kimlik tespitleri yapıldı. Yakınların da teşhis ettiği cesetlerin Serkan ve Fatma Genç çiftine ait olduğu belirlendi.

Yakınlarının beyanları doğrultusunda çiftin arabayla dere yatağındaki bir köprüden geçerken sel sularına kapıldığını değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çiftle birlikte araçlarındaki küçük yaştaki kızları ile yakınları olan bir kadının sel suyunda kaybolduğu iddiası üzerine arama çalışması başlattı.

Aramalar sırasında Genç çiftine ait olduğu tahmin edilen kıyafetlerin de bulunduğu öğrenildi.

"3 yaşındaki torunum ile bir kadın kayıp"

Çalışmaları takip eden Fatma Genç'in babası Ali Kırmızı, gazetecilere yaptığı açıklamada, her sabah kızı ile damadının dere yatağındaki köprüden geçtiğini belirterek, şu an 3 yaşındaki torunu Miray ile araçtaki bir kadının kayıp olduğunu söyledi.

Mersin'de sel sularında biri kadın 2 kişinin cesedi bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Genç Yalınayak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title