Haberler

Menderes Belediyesi'ne İki Yeni Başkan Yardımcısı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, iki AK Partili meclis üyesini belediye başkan yardımcısı olarak atadı.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, iki AK Partili meclis üyesini belediye başkan yardımcısı olarak atadı.

Menderes Belediye'sinde yeni bir dönem iki belediye başkan yardımcısının göreve getirilmesiyle başladı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından atanan iki AK partili meclis üyesi Ayşegül Duran Türker ve Halil Taşkıran görevine resmen başladı. İki başkan yardımcısının görevine başlamasının ardından ilk ziyareti ise AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ile Başkan Soylu yaptı.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, daha etkin bir çalışma için yardımcıların göreve başladığını ifade ederek, "Belediyemizde yeni bir döneme başlamış bulunuyoruz. Daha etkin ve verimli bir çalışma için başkan yardımcılarımız görevlerine başladı. Sayın Halil Taşkıran ve Sayın Ayşegül Duran Türker'e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Sayın Taşkıran'ın belediyecilik anlamındaki deneyimi ve Sayın Türker'in dinamikliği gücümüze güç katacak. Koordinasyonlu bir çalışma ile ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesi için bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da daha güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Menderesimizin geleceğine yön verecek çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz. Katılımcı, dürüst, eşitlikçi ve rekabetçi bir belediyecilik anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönem ilçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Taşkıran Ak Parti Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title