Haberler

19 yaşındaki Melike, katilinden 15 metre kaçabilmiş

Güncelleme:

Adana'da ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından 4 bıçak darbesiyle öldürülen 19 yaşındaki Melike'nin, katledilmeden önce 15 metre kaçabildiği ortaya çıktı. Cani adam, Melike'yi 15 metre kovaladıktan sonra öldürmüş.

Adana'nın Kozan ilçesinde dün dini nikahlı eşi Sezer Çelik (24) tarafından öldürülen Melike Demirci'nin (19), olay sırasında 15 metre kadar kaçabildiği ortaya çıktı. Demirci'nin babası Remzi Demirci, olaydan önce kızından, Sezer Çelik'ten ayrılmasını istediğini, ancak kendisine "baba beni keser" diye cevap verdiğini anlattı.

Kozan ilçesi Tufanpaşa Mahallesi'nde, 15 yaşındayken kendinden 5 yaş büyük Sezer Çelik ile kaçarak birlikte yaşamaya başlayan Melike Demirci, bu beraberlikten bir de kız çocuğu dünyaya getirdi. Son zamanlarda, çift arasında şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartışmalar yaşanmaya başladı. Melike Demirci, 3 yaşındaki kızını da alarak baba evine döndü.

19 YAŞINDAKİ MELİKE'Yİ 4 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Dün saat 18.00 sıralarında barışmak istediğini belirten Çelik, Melike Demirci'yi konuşmak için eve çağırdı. Evlerinin önünde konuşmaya başlayan çift, tekrar tartışmaya başladı. Çelik, üzerindeki bıçağı çekip, Melike Demirci'yi 4 bıçak darbesiyle öldürdü. Demirci'nin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kısa sürede yakalanıp, gözaltına alınan katil zanlısı Sezer Çelik ise, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu arada, Melike Demircan'ın, Sezer Çelik bıçağı çekince kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ancak Çelik'in 15 metre kaçabilen Demircan'ı yakalayıp, bıçakladığı ortaya çıktı.

Melike, katilinden 15 metre kaçabilmişSezer Çelik - Melike Demirci

GENÇ KADINI ÖNCEDEN TEHDİT ETMİŞ

Kızının cenazesi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen Remzi Demirci, Sezer Çelik'in kızını defalarca tehdit ettiğini belirterek, "Kendi çalışmıyor, kızım ise bir butikte işe girmiş, evinin geçimini sağlamaya çalışıyordu. Kızım dayak yiyor sesini çıkartmıyordu. Kızımı aşırı derece kıskanıyordu. Kızıma 'oraya gitme, buraya gitme' diyerek baskı yapıyor. Öldürmesinin sebebi 'benim dediklerimi yapacaksın, benden ayrılırsan çocuğu keserim' demiş. Bunu kimse bir insana yapmaz. Kızım boşanmak istediğinde de 'keserim' diye tehdit etmiş. 3 yaşında bir çocukları var. Baktık olmayacak, kızımı evime getirdim. Bu kez eve gelip, kızımı kandırıp dışarı çıkarttı, orada söylediğini yaptı. Bu bitmez tükenmez kanser gibi bir şey. Millet, namus anlayışını kendi uyduruyor" diye konuştu.

19 yaşındaki Melike, katilinden 15 metre kaçabilmişRemzi Demirci

İŞ YERİNE YAKLAŞMAMA CEZASI ALMIŞ

Demirci, Sezer Çelik'in bir kez kızının çalıştığı iş yerine gidip olay çıkarttığını, işletme sahibinin de şikayeti üzerine 3 ay iş yerine yaklaşmama kararı verildiğini hatırlattı. Demirci, cezaların da arttırılmasını da isteyerek, "Devlete herkes çağrı yapıyor zaten. Cezalar biraz daha arttırılsın. Benim yüreğim yandı, başkasının yüreği yanmasın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozan Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500

Yorumlar (19)

SALİH:

Bu cinayetlerin sorumlusuAllahın kanunlarını uygulamayan hükümet ve onları yönetici seçenlerdir.

19
6
yanıtYanıtla
attila:

salihin yorumuna ters işaret koyanlar sizinde başınıza gelsin ne diyeyim

yanıt1
yanıt7
ttarkan:

insanlığın yarısından çoğu ahmak ve akılsız. zaten başımıza bunlardan geldi ne geldiyse ben ve salih gibi düşünenler ne kadar ayakta tutabiliriz ayakta ülkeyi. . .

yanıt2
yanıt1
İNSANLIK:

İDAM İSTİYORUZ

18
1
yanıtYanıtla
serdat:

kız severek babasını evide kaşmış ve dünya kuseri kız çocoukları olmuş noduda bu saatda adamı begememiş babanı evile kıder ama adamın suçur varsa yasık olmuş ere karıda şuçur varsa haketmiş ne deyim allah ramet etsin

0
16
yanıtYanıtla
Faruk:

Baba doğru söylemiş ''Millet, namus anlayışını kendi uyduruyor''. Hayatı dar et, ondan sonra namus meselesi diye öldür. Yok öyle bir şey!

13
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Hiç kimse kaderini kendisi belirleyemiyor. Allah rahmet eylesin. İdam gelsin. . Gelsin artık. İdam istiyoruz. .

11
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

KADINA şiddet hayır. . . . . . . şimdi bu rahmetli talihsiz genç kadın 16 yaşındaymış Doğum yaptığında. birazda babada suç var kızı evlendirdiği zaman belki 15 yaşındaydı bu yaşda resmî nikahla evlilik olmazda. . . .

8
1
yanıtYanıtla
ad:

babada suc var diyorsun da. baba hayir dese bu sefer kacip gidecekasil konus 15 yasinda ki bi genc kiz sadece okul ve tahsil düsünücegine, kafa baska yerele yönderiliyo:

yanıt1
yanıt0
ADINI YAZ Y:

Babadada suç var dememin nedeni. keşke ailecek önleye bilselerdi konuşarak. O yaşda çocuk olan kendisinin eğer bunlar rahmetli kıza ailesi anlatabilinseydi . mesela her iki tarafın anneleri kızı doktora götürselerdi daha kendi çocukken Doğum yapmazdı. olan annesiz babasız büyüyecek çocuğa oldu. . . . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title