Haberler

Mehmet Özhaseki: Muhtarların Telefonuna Çıkmayanın İlk Günden İşine Son Veririm

Güncelleme:

Bazı belediye personellerinin telefonlara çıkmadığı yönünde duyum aldığını belirten AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Muhtarın telefonuna çıkmayan adamı ilk günden işine son verir gönderirim" dedi.

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, bazı belediye personelinin telefona çıkmadığını söyleyerek, "Muhtarlar arıyormuş, çıkmıyorlarmış. Öyle bir şey yok. Muhtarın telefonuna çıkmayan adamı ilk günden işine son verir gönderirim" dedi.

Mehmet Özhaseki, yerel seçim çalışması kapsamında Birlik Vakfı'nın İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı. Toplantıda Özhaseki'ye, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti Kurucu Üyesi Necati Çetinkaya, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım eşlik etti.

"MANSUR YAVAŞ'IN SUÇSUZ OLDUĞUNA İNANAYIM..."

Mehmet Özhaseki, toplantıda yaptığı konuşmada, rakibi Mansur Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddialarına değindi. Bu senetleri incelediğini belirten Özhaseki, "Emin olun, içimden geçen duygu şu; 'Suçsuz olduğunu inanayım'. Bir cümle etmediğim gibi, 'Bu adam haklı arkadaş' derim. Çıkıp söylerim bunu, o yiğitliğim var. Ancak baştan sona kirli bir iş var"ifadelerini kullandı.

"10 YILDIR YİYİP İÇEN SENSİN"

Mansur Yavaş'ın ihtilaflı olduğu Necmettin Kesgin'e, 'kötü bir adam' dediğini anımsatan Özhaseki, "Bize ne kötüyse, bizimle ne alakası var. 10 yıldır yiyip içen sensin. Mahkeme kayıtlarına baktığım için söylüyorum. 'Her gün yazıhaneme gelirdi' diyor. Her gün geliyorsa, yiyip içiyorsunuz. Adam da diyor ki, 'Beraber yemek yerdik'. Vekalet yok, sözleşme yok, oturuluyor, yeniliyor, içiliyor. Ne yapıyorsunuz? Hepinizin bildiği gibi iş bağlanıyor, alınacak para, vergisi de verilmeyecek, böyle bir çirkinlik" diye konuştu.

"ÇİFTÇİLERİN BEDDUASI TUTTU"

Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddialarının pancar çiftçileriyle ilgili olduğunu anlatan Mehmet Özhaseki, şunları söyledi: "100 bin civarında çiftçi var. Her gün tarlada adamlar, elleri yüzleri yanıyor. Oradaki çiftçilerin bedduası tuttu şimdi. O beddualar yerde kalmaz. 100 bine yakın adamın hakkını alın, burada birkaç tane götürücüye verin, sonra da, 'Bana iftira ediyorlar' diye ağlak ağlak gezin ortada. İftira filan yok. Öyle bir şey yok. Mağdur edebiyatı yapıp durma."

"TELEFONUNA DÖNMEDİĞİM ADAM YOKTUR"

Yapacakları hizmetlerden de söz eden Özhaseki, bazı belediye personelinin telefonlara çıkmadığı yönünde duyum aldığını dile getirdi. Bu personele "Niye çıkmıyorsunuz beyefendiler?" diye soran Mehmet Özhaseki, şunları söyledi: "Büyük adamlar ya. Böyle bir şey olabilir mi? Nihayetinde belediye başkanlığına başladığımda halk meclisleri yapmış biriyim. Her mahalleye gidiyordum, 'Benden bir şey istiyor musunuz?' diyordum. Bir sene sonra gidiyordum, aynı halkla oturup konuşuyordum. Emin olun telefonuna dönmediğim adam yoktur. Köyden de arasalar dönüyordum. Babamız esnaf, dükkana müşteri gelir, bir metre bez alacak.

"İLK GÜNDEN İŞİNE SON VERİR GÖNDERİRİM"

Ayağa kalkarız, bezi beğendirmek için dil dökeriz bir metre bez için. Sonra da yüzü gülerek gitmesini sağlarız, bir daha gelsin diye. Niye; ekmeğimiz o bizim, ekmek teknemiz. Müdür arkadaşlara soruyorum; 'Burası senin ekmek teknen değil mi, sen orada niye oturuyorsun masada?' Muhtarlar arıyormuş, çıkmıyorlarmış. Öyle bir şey yok. Muhtarın telefonuna çıkmayan adamı ilk günden işine son verir gönderirim vallahi. Hiç dinlemem öyle şeyleri, çalışacaklar, yapacaklar."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Özhaseki Cep Telefonu AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title