Haberler

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumuyla İlgili Sevindirici Haber Geldi

Güncelleme:

Yoğun bakımda tedavisi devam eden 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Yoğun bakımda tedavisi halen devam eden 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

"SOHBET EDECEK DURUMDA DEĞİL"

Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Yeşim Erbil, "Abim hala yoğun bakımda. Solunum cihazına bağlı ancak gündüz saatlerinde belli aralıklarla cihazdan ayrılıyor. Bunun amacı kendi solunumu ile nefes alıp yeterli oksijeni alabilmesi için bir anlamda jimnastik gibi bir uygulama. Trakeostomi (delik) olduğu için ses çıkarması zor ama yine zaman zaman sesini rahat çıkarabilecek konuma getiriliyor. Doğal olarak şu anda "sohbet" edecek durumda değil.

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumuyla İlgili Sevindirici Haber Geldi

"KEDİLERİ ÇOK SEVER"

Nerede olduğunu biliyor ancak tüm olanları özellikle anlatmıyoruz. Zeminde olan hastalığı (kaçış sendromu) nedeni ile normal koşulda küçük olumsuz şeyler abimde çok gürültülü seyrediyor. Bu nedenle ilerleme kaydederken bazen biraz geriye gidebiliyoruz. Sık sık bilgi paylaşmamamızın nedeni ilerleme kaydederken geri gidiş de olabilmesi. Abim kedileri çok sever, biz de sizler gibi böyle bekliyoruz güzel gelişmeleri. Henüz tam olarak "tamam iyileşti" diyemiyoruz. Yol uzun. Öncelikle solunum cihazından tamamen ayrılması sonra da 56 günlük yıpratıcı sürecin hasarlarının onarılması gerekiyor. Temel hayati fonksiyonlar daha öncelikli olduğu için diğer detayların düzelmesini zamana bırakmak lazım.

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumuyla İlgili Sevindirici Haber Geldi

"O BİZİM KIYMETLİMİZ"

Çok arayan soran var, asla vefasızlık söz konusu değil. Ben camiadan uzak olmama karşın bana bile soranlar oluyor. Sizler hep dua ediyorsunuz, benim hastalarım öncelikle abimi soruyor. Sağ olun! Hepinizden Allah razı olsun. Sağlık Bakanımız beni aramıştı, Kültür Turizm Bakanımız hastaneye gelmişti. Benim bilgim dahilinde başka siyasi cenahtan arayan soran yok. Çok önemli de değil arayan da sağ olsun aramayan da... O bizim kıymetlimiz, canımız, sizin evinizin yaramaz çocuğu.. Umarım daha güzel haberleri en kısa sürede size veririm.. İnanılmaz bir çaba ile abime emek veren doktor arkadaşlarıma, hemşire kardeşlerime tüm ekibe teşekkür ederiz. Ben inanıyorum, bu kadar gün neler neler atlatıldı, daha iyi olacak inşallah..." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumuyla İlgili Sevindirici Haber Geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Yeşim Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Fakir:

çok üzüldüm.

10
2
yanıtYanıtla
Dilençi:

Çok üzgünüm;(

8
2
yanıtYanıtla
..:

acaba

yanıt0
yanıt0
Leman Aşık:

İyi ve kötü günümüzde onunla neşelendik. Devamlı takipteyim. Geç olsada güç olmasın. İnşallah bu günlerde geçecek dualarımız bütün hasta kardeşlerimle. Ve sizinle. Ailesine sabır dilerim.

5
0
yanıtYanıtla
Dilenci Abidin®:

Allahım, sevdiğim diyemem ama nefret ettiğim de diyemediğim M. Ali hakkında edepsizce, küstahça, adice yorumlar yapan, kendilerini insan zanneden ahmaklara varlığını gösterebilirsen göster, onlara hakettikleri cezayı ahireti beklemeden vermeyi ihmal etme ya Rabbim, amin…

2
2
yanıtYanıtla
YVZS:

İYİ OLUR İNŞALLAH.

2
2
yanıtYanıtla
123:

Allah acil şifalar versin. İnşallah sonra aklı başına gelir ve imana kavuşur

3
0
yanıtYanıtla
baba:

allah rahmet eylesin

0
3
yanıtYanıtla
savcı:

pek ılgı alanıma gırmıyor HIS BISEY DEMIYORUM demekte yersız zaten

1
0
yanıtYanıtla
AVCI:

HIS(HiÇ) BISEY DEMIYORUM demekle bile cok sey yazmissin, cik disari, defollll. . . .

yanıt1
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title