Haberler

Mazbatasını Alan Ardahan Belediye Başkan'ı Faruk Demir, Hemşehrilerine Konser Verdi

Güncelleme:

31 Mart Seçimleri kapsamında CHP'den Ardahan Belediye Başkan'ı seçilen Türk Halk Müziği'nin başarılı sanatçısı Faruk Demir, mazbatısını aldıktan sonra Ardahan halkına konser verdi.

MAZBATASINI ALDI

Dün saat 17.00'de Ardahan Adliyesi'ne giderek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Barış Durgun'dan mazbatasının alan Faruk Demir, daha sonra belediye binasına geçerek devir teslim törenine katıldı.

Mazbatasını Alan Ardahan Belediye Başkan'ı Faruk Demir, Hemşehrilerine Konser Verdi

"ŞİMDİ GÖREV SIRASI BENDE"

Teslim töreni ardından kutlamaların yapıldığı Milli Egemenlik Parkı'na geçen yeni başkan Faruk Demir, kendisini bekleyenlere seslendi. Demir , "Farklı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Baharınız hayırlı olsun. Elimden tutun Ardahan'ı yeni bir vizyonla, aşın, işin herkesin karnı tok, sırtı pek, kendi kaynaklarıyla yetinen bir Ardahan yapalım. Siz görevinizi yaptınız beni seçtiniz, şimdi görev sırası bende. Ben sıradan biri değilim, sıradan bir belediyecilik yapmayacağım. Bizim derdimiz koltuk, makam değil. Şimdi derdimiz Ardahan'ı bir makama çıkarmaktır" dedi.

Mazbatasını Alan Ardahan Belediye Başkan'ı Faruk Demir, Hemşehrilerine Konser Verdi

MİNİ KONSER VERDİ

Başkan Faruk Demir, konuşma sonrası hemşehrilerine mini bir konser verdi. Başkan Demir, konserinde toplanan kalabalığa, 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm' ve 'Ben Yoruldum Hayat' şarkılarını seslendirdi. Vatandaşlar tarafından coşkuyla izlenen Faruk Demir, daha sonra tören alanını dolduranlarla halay çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Faruk Demir Ardahan Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (26)

hak:

şöförünü milletvekili yapanlar türkücüye laf ediyor:)

36
7
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Osmanlı yöneticilerini ENDERUN ÜNİVERSİTELERİNDE yetiştirirmiş. Onlardan da elene elene en iyilerini yönetici yaparmış. . Şimdikilere bak şarkıcı türkücü.

24
19
yanıtYanıtla
mert:

memurluk sınavında 90 ın üzerinde puan alan insanı, mülakatta eleyip, 60 ın altında puan alanı memur yapanlarada iki laf söyleyebilsen ah

yanıt8
yanıt3
Nevai:

Sümbüllu Vehbi, ben aslında diğer taraftanım ama türküler edebiyatın bir parçasıdır. Biliyorsun enderundan da divan şairleri yetismistir. Türkü okuyan biri yöneticilik yapamaz diye bir kaide yok. Ferhat mıydı adı hem doktor hem şarkıcı. Ayy bak kimi savunuyorum yaa

yanıt6
yanıt2
TÜRKÜCÜ HÜSAMETTTİNİİ:

ne de olsa martın sonu bahardır. bu da gelir bu da geçer ağlama . . kışın sonu bahardır. . . leylim ley.

yanıt3
yanıt1
RÜSTEM DAYI:

Türkücüden başkan olursa başka ne beklenir? Adam her yere türkü bar açar, başka neden anlar ki?

14
26
yanıtYanıtla
Esra:

17 senedir bir futbolcu tarafından yönetiliyoruz, peki sence futbolcu siyasetten anlar mı???

yanıt9
yanıt7
bahreo:

anca konser versinler festival düzenlesinler sonra ölke ilerö getmeyöö diye ak partiyi suçlasınlar arap gibi yiyip içip eylenmek işleri

17
19
yanıtYanıtla
yazdim:

ünlü diyonuz ama ben tanimiyorum be kardesim

18
14
yanıtYanıtla
Burdan yak:

Millete zaten türkü Lazim, Salla gitsin

13
16
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title