Haberler

MasterChef Yasin, yarışmadan elenmediğini duyunca gözyaşlarına boğuldu

MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Elemeye kalan Yasin; Ekin, Alican ve Mustafa arasında elenmediğini öğrenince hüngür hüngür ağladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir keyifle izlenen MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Eleme gecesinin olduğu bölümde ise eleme potasından kurtulan Yasin'in gözyaşları damga vurdu.

YILAN BALIĞI YEMEĞİ YAPTILAR

Eleme potasında yarışmanın en iddialı ve en çok konuşulan isimleri vardı. Elemeye Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. Yarışmacılara eleme yemeği olarak yılan balığı şiş yemeği verildi. Somer Şef'in yemeğine en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim ise Ekin oldu.

MasterChef Yasin, yarışmadan elenmediğini duyunca gözyaşlarına boğuldu

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Potadan ikinci kurtulan isim ise Yasin oldu. Yarışmanın en renkli karakteri olan Yasin yarışmaya devam ettiğini duyunca gözyaşlarına boğuldu. Kendisinden beklenmeyen bir tepki veren Yasin, geride kalan Alican ve Mustafa'ya sarılarak hüngür hüngür ağladı. Yarışmanın başından beri eğlenceli kimliğiyle fenomen haline gelen Yasin'in gözyaşları ise herkesi şaşkına çevirdi.

MasterChef Yasin, yarışmadan elenmediğini duyunca gözyaşlarına boğuldu

ÜNLÜ ŞEFLERE DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Son ikiye kalan Mustafa ve Alican arasında yarışmaya veda eden isim Mustafa oldu. Masterchef'ten elenmeyi beklemeyen Mustafa, sinirlerine hakim olamayınca şeflere öfke kustu. Beklemiyordum. Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. her şey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu. Üzgünüm keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burada görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı." diyerek Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'ya öfke kustu. Şeflerin konuşmasına izin vermeyen Mustafa, önlüğünü çıkartarak mutfağı terk etti.

MasterChef Yasin, yarışmadan elenmediğini duyunca gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

WWWWW:

BENCE ELENECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞ ONDAN AĞLAMIŞ. . .

14
3
yanıtYanıtla
Cello Bello:

harika bir tespit nasıl buldun bunu

yanıt9
yanıt1
tülay:

ya dersin dünyanın sonu. . millet nelerle uğraşır derde bak elenmemek. .

9
1
yanıtYanıtla
sülo:

artist

7
1
yanıtYanıtla
BEBETO:

MUSTAFA KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE KIHHH DER. MASTER OLACAK GÜÇ VAR AMA CHEF OLACAK YETENEK YOK SENDE. . .

7
1
yanıtYanıtla
gürcan:

sanki çok önemli bir iş yapıyorlar

5
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Reyting uguruna yazilan sacma sapan senaryolar ile gaza gelen seyirci kitlesine selam olsun

5
0
yanıtYanıtla
ali:

ağlamışta sanki memleketi kurtarmış biz vatandaşlarda bir üzüldük sormayın hatta hastanelere düşen varmış birvarmış bir yokmuş

2
2
yanıtYanıtla
chef:

artist

4
0
yanıtYanıtla
çok fena şeyler:

alah daha büyük dert verince ne yaparsınız acaba

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title