Haberler

Kocaeli'de masaj salonunda fuhuş yaptıran iki kadın işletmeci tutuklandı

Güncelleme:

Kocaeli'de bir masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan iki kadın, sevk edildikleri Gölcük Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kadın işletmeci tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VATANDAŞLAR FUHUŞ YAPILDIĞI BİLGİSİNİ VERDİ

Olay, Gölcük ilçesi Yeni Mahalle'de dün meydana geldi. Polis, masaj salonunda fuhuş yapıldığına dair ihbar üzerine harekete geçti. Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından müşteri sıfatında iş yerinden çıkan vatandaşların ifadesini aldı. Vatandaşların içeride fuhuş yapıldığı bilgisini vermesi üzerine ekipler operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda fuhşa aracılık yaptığı belirlenen işletme sahibi G.K. (41) ve yardımcısı G.K. (25) ile fuhuş yaptırılan mağdur kadınlar gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Mağdur kadınlar alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken G.K. ve G.K. sevk edildikleri Gölcük Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gölcük Haberler

500

Yorumlar (11)

BALKAN KÜRDÜ..CCC..:

ESKİDEN GENEL EV DENİRDİ ŞİMDİ MASAJ SALONU. .

9
0
yanıtYanıtla
Kağan:

ıssız bir adada tek hücrelik cezaevine tıkın gitsin bakın bakalım bir daha yaparlar mı.

0
8
yanıtYanıtla
ahmet:

evlenme yaşı otuzlara otuzbeşlere geldi erkekler ne yapacak düz duvaramı tırmansın

7
0
yanıtYanıtla
avcı:

başlık parası almış başını gidiyor gençler ne yapsın

5
2
yanıtYanıtla
ece:

''Fuhuş, zina'' gibi sözcükler çok kaba görünüyor artık. ''Yasak aşk, evlilik dışı ilişki'' terimlerinin kullanılması daha uygun değil mi?

2
4
yanıtYanıtla
TD:

KABA GÖRÜNMÜYOR KABA ZATEN

yanıt7
yanıt1
Sayın Ece:

Öyle deyince yasak olmuyor mu

yanıt1
yanıt0
cece:

ece siz öyle diyin bize ters gelir öyle terimler demekki sizin çevrenizde bunlardanki normal geliyor size yok arkadaş bunların hepsi bize tersss

yanıt0
yanıt0
OKUMUŞ HANIM:

Aaaaa, alan razı veren razı. 0 kadınla evlenmek yasal, bu işi yapana yasak yok öyle, zaten ön kapıdan alırlyolar arka kapıdan salıyorlar. Komik Türkiyem.

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunlar olmassa zaten ortalik sapikdan gecilmez devlet bunlari kontrol altinda calismasina izin verse belki bu kadar kadin fuhusa sürüklenmiyecek ve bir cok hastaligin önüne gecilecek fuhusun yasaklanmasi demek gizli gizli evlerin olmasi ortalikda hastaligin gezmesi ornegin hiv gibi bakin Afrika ülkelerine dogan cocuklar bile hiv tasiyor siz zannediyorsunuz turkiyedeki herkes önlemmi aliyor biriyle beraber olurken bunun bir sekide önune gecinilmeli ama yasaklanarak degil insanlara egitim vererek

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title