Haberler

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'i Krallıktan Eden Karısının, Müstehcen Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in tahttan inmesine neden olan kendisinden 24 yaş küçük eski güzellik kraliçesi karısının bir başka erkekle havuzda çekilen müstehcen görüntüleri ortaya çıktı.

Malezya Kralı Sultan 2. Muhammed'i Krallıktan Eden Müstehcen Görüntüler Ortaya Çıktı!

ÜLKEDE DEPREM ETKİSİ YARATTI

Malezya kralı Sultan 5. Muhammed, eski Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina ile geçen Kasım ayında evlenmişti. Düğün sonrası Rus eşinin Müslüman olduğu ve Rihana ismini aldığı, tesettüre girdiği açıklanmıştı. Ancak eski model olan first lady'nin geçmişi peşini bırakmadı. Mankenlik günlerinde çekilen iç çamaşırlı görüntüleri ile bir televizyon şovu sırasında bir yüzme havuzunda erkek bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girdiği görüntüler ülkede deprem yarattı.

Malezya Kralı Sultan 2. Muhammed'i Krallıktan Eden Müstehcen Görüntüler Ortaya Çıktı!

MÜSLÜMAN OLMUŞTU

Çiftin düğünü 22 Kasım'da Rusya'nın en lüks salonlarından birinde gerçekleşmişti.Düğün alkolsüzdü ve tüm yemekler helaldi. Kral Malezya ulusal kıyafetlerini gelin ise beyaz bir gelinlik giymişti. Müslüman olan first lady'nin düğün sonrası hamile kalmak için Almanya'da tedaviye başladığı da konuşulmuştu. Doğurganlık sorunu olduğu düşünülen first lady müstehcen görüntülerinin yayınlanması sonrası tahttan uzaklaştırılması için kamuoyu baskısına maruz kalmıştı. Ancak kraliyetten görevden uzaklaştırılmanın nedeni açıklanmadı.

Malezya Kralı Sultan 2. Muhammed'i Krallıktan Eden Müstehcen Görüntüler Ortaya Çıktı!

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'i Krallıktan Eden Karısının, Müstehcen Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Malezya Kralı Sultan 2. Muhammed'i Krallıktan Eden Müstehcen Görüntüler Ortaya Çıktı!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Malezya Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (99)

PEKMEZ TULUMU:

Demek ki kılımızı, tüyümü, yünümüzü , şuranı , buranı örtmeyle müslüman olunmuyormuş . . .

30
12
yanıtYanıtla
TARKAN:

EVET ÖYLE OLMUO DOĞRU AMA ÖRTÜNMEDEN İBADET ETMEDEN HAK YEMEDEN DE MÜSLÜMAN OLUNMUO. KALBİM TEMİZ DEMEK YETMİO

yanıt32
yanıt5
Gurbetci:

@ Tarkan, nice örtülenler ve ibadet edenler, kendini müsliman sayanlar var. Bunlarin kalpleri temiz olmazsa cennete yine gidemeyecekler. Deas mesela. Elbise olsa bile icinde insan yok. Bir insanin kalbi temiz olursa, ibadetleri de, müslimanligida kabul olur. Iyi niyet, gösteristen cok daha önemli!

yanıt5
yanıt1
TTYMBG:

GENÇ İKEN KURANI ALLAHI TANIMADI ALKOL KUMAR KARI KIZ PEŞİNDE KOL YAŞLANINCA SULAR DURULUNCA TÖVBE ALLAH KURAN AKLINA GELSİN GENÇLİKTE YAPILAN HARAMIN YAŞLILIKTA TÖVBESİ OLMAZ GENÇ İKEN DE KURANI ALLAHI DOĞRUYU BİLECEKSİN

21
18
yanıtYanıtla
gıcık adam:

“Ey iman edenler, nasuh tövbe ile tövbe edin ki Allah da sizin kabahatlerinizi affetsin ve altlarından ırmaklar akan cennetlerine koysun. ” (Tahrim, 66/8)“Allah, kendisine şirk koşulmasının dışındaki istediği kimselerin bütün günahlarını bağışlar. . . '' (Nisa, 4/116)

yanıt14
yanıt0
Doğru olan:

Gıcık arama söyliyorum: Rüyanda görürsün, den her b. ye sonra nasılsa St dilerim, af eder yüce Allahım diye düşünüyorsun. Çook yanılıyorsun. Anlayınca ne yazıkki çok geç olacak.........

yanıt1
yanıt4
BİRİSİİ:

DOĞRU OLAN:YORUMU YAPAN ARKADAŞ ALLAHIN NEYİA FFEDİP AFFETMEYECEĞİNE SEN Mİ KARAR VERİYORSUN SÖZDE DİNDAR

yanıt0
yanıt0
BİRİSİİİ:

DOĞRU OLAN:YORUMU YAPAN ARKADAŞ ALLAHIN NEYİ AFFEDİP AFFETMEYECEĞİNE SEN Mİ KARAR VERİYORSUN SÖZDE DİNDAR

yanıt3
yanıt0
Andımız:

Kral avanakmis biraz akpli vekilleri ornek all ezan okununca konus cik la fetva verdik de Kiza fetva cikar

14
21
yanıtYanıtla
İslam düşmanı chp:

Dinsizliğinize iyi kılıf bulmuşsunuz

yanıt1
yanıt2
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title