Haberler

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak tercihte bulundu.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak tercihte bulundu.

Doğan, yarışma hakkında bilgi alarak AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Seçimini haber kategorisinde Muhammed Said'in "Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar", yaşam kategorisinde ise Halil Fidan'ın "Harran'da yaşam" fotoğrafından yana kullanan Doğan, spor kategorisinde de Hüseyin Yıldız'ın "Çıldır Gölü'nde kış şöleni" adlı fotoğrafını oyladı.

Doğan, yaptığı açıklamada, fotoğrafların çok başarılı olduğunu belirterek, muhabirleri tebrik ettiğini söyledi.

Fotoğraflar arasında seçim yapmakta zorlandığını aktaran Doğan, şöyle devam etti:

"AA köklü bir kurumumuz. Haber alanında birçok ilklere imza atan kurumumuz. Habercilik emek isteyen değerli bir meslek. Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel, hepsine ayrı bir emek verilmiş. Hepsi haber niteliğinde güzel fotoğraflar, 3 alanda da oylarımızı kullandık. İnşallah hayırlı olur. Fotoğrafları seçerken zorlandım. Tek tek inceleyip, tekrar başa döndüm. Oy verirken zorlandım çünkü hepsi birbirinden kıymetli kareler. Biraz daha anı yakalayan farklı açıdan bakan fotoğrafları seçtim. Oy vermediğimiz fotoğraflarda hepsi çok güzel, oy verilecek fotoğraflar."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Yıldız Kenan Doğan Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title