Haberler

Magnum Orlando Bloom'la Hazda Buluştu

Güncelleme:

Magnum, bu yıl marka yüzü olarak Hollywood yıldızı Orlando Bloom'u seçti.

Magnum dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom ile yaptığı işbirliğinin ayrıntılarını, ünlü oyuncunun katılımıyla 20 Mart 2013'te Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında açıkladı. Magnum'un 2013 yılı kampanyasında rol alacak ünlü oyuncuya İtalyan model Carla Moure eşlik edecek. Magnum daha önce Benicio Del Toro ve Eva Mendes gibi dev isimlerle işbirliği yapmıştı.

Her yıl düzenlediği iletişim kampanyaları için seçtiği ünlü isimlerle tüketiciyi hazla buluşturan Magnum, bu yıl marka yüzü olarak Hollywood yıldızı Orlando Bloom'u seçti. Yüzüklerin Efendisi'ndeki Elf Legolas karakteriyle tanınan ve Karayip Korsanları'ndaki Will Turner ve Truva'daki Paris rolleriyle dünya çapındaki ününü pekiştiren Orlando Bloom, Magnum'un yeni reklam filmlerinde İtalyan model Carla Moure ile birlikte rol alacak. Orlando Bloom'un oynayacağı reklam filmleri Haziran'da yayına girecek.

Reklam kampanyasının çekimleri ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak tarafından yapılırken, kampanyanın fotoğrafları ise ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın objektifinden yansıyacak. Orlando Bloom, reklam filminin yanı sıra Magnum'un dijital projelerinde de yer alacak. Magnum şimdiye kadar, Josh Holloway, Benicio Del Toro, Elizabeth Hurley, Eva Longoria ve Karl Lagerfeld gibi isimlerle yaptığı işbirlikleriyle iletişim çalışmalarındaki çıtasını hep yüksek tutmuştu.

Orlando Bloom: "Magnum'la hazda buluştuk"

Magnum'la yaptığı işbirliğini tanımlamak için en doğru kelimenin "haz" olduğunu söyleyen Orlando Bloom, "Magnum'la haz sözcüğü üzerinde buluştuk. Hazsız geçen gün, kayıp bir gündür, diyen bir markayla bu sözcükte buluşmak sürpriz olmasa gerek. Reklam filmini Magnum'un yeni ürünleri Pink ve Black'i duyurmak için yapacağız. İki reklam filminin yanı sıra bir de dijital film projemiz var. Sürprizi bozmak istemem ama reklam filminin değişen duygular üzerine kurulu olduğunu ilk olarak sizinle paylaşmak istiyorum. Aslında Pink ve Black'in simgelediği kavramların gerçek hayattaki karşılığını reklam filmlerinde göreceğiz" diye konuştu.

Filmde ünlü aktöre eşlik edecek olan İtalyan model Carla Moure ise Magnum'un kendisine modern, güçlü ve döneminin ilerisinde zevklere sahip kadınları çağrıştırdığını söyledi. Moure, "Magnum, kendine güvenen, moda yaratan ve öncü olan kadını simgeliyor. Birçok dondurma çeşidi ve markası arasında yalnızca Magnum seçkinliği ve bir dondurmayı aşan birçok kavramı içinde barındırıyor. Magnum'u temsil edecek olmak gurur verici" dedi.

Magnum hazzında pembe ve siyah etkisi

Magnum'un dünya çapında tüketiciyle buluştuğu tüm ülkeler arasında ev dışı tüketimde birinci sırayı koruduğunu açıklayan Algida Pazarlama Direktörü Leyal Eskin Yılmaz, "Türkiye Magnum'un haz şampiyonu olduğu ülke!" dedi. Magnum'un bu yılki yeni ürünleri Magnum Pink ve Magnum Black ikilisiyle yine şaşırtmayı hedeflediklerini söyleyen Yılmaz, "Bu ikili hepimizin sahip olduğu iki farklı ruh halinden ilham alarak doğdu. Magnum Pink; anı yaşama heyecanına kapıldığımız, eğlenceye odaklandığımız, neşeli, tasasız, hayatın tadını çıkaran anları temsil ediyor. İçindeki yumuşacık nar sosuyla zenginleştirilmiş pembe narlı dondurma ve inci gibi parlayan pembe çıtır Magnum çikolatasıyla kaplı ürünümüzü tattığınızda bu söylediklerim daha anlamlı gelecek eminim. Magnum Black ise; gizemimizle dikkat çektiğimiz, iddiamızla gözleri üzerimizde topladığımız ve kendimizi gösterişli hissettiğimiz anları temsil ediyor. Espresso tadıyla zenginleştirilen vanilyalı dondurması ve efsanevi Magnum çikolatasıyla kaplı Magnum Black iyi bir seçim" diye konuştu.

Magnum en sevilen marka!

2012'nin Kasım ayında bağımsız araştırma şirketi Millward Brown tarafından yapılan "Markalar ve Ünlüler" araştırmasının sonuçlarına göre markaların sevilme skorlarına bakıldığında Magnum zirvede konumlanıyor. Magnum, en fazla tanınan ve sevilen markalar arasında hem kadınlar hem erkeklerde en üst sıralarda yer alırken, geniş kitleler Magnum'u en güçlü marka olarak görüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Benicio Del Toro Orlando Bloom Hollywood Pink Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title