Haberler

Yeni Gelin'in Dilan'ından Dikkat Çeken İtiraf: Ünlü İsimler Bana DM'den Yürüyor

Güncelleme:

Yeni Gelin dizisinde Dilan karakteriyle tanınan oyuncu Şilan Makal, sosyal medyadan binlerce mesaj aldığını ve aralarında ünlü isimlerin de olduğunu söyledi.

Show TV'nin geçtiğimiz yıl en çok reyting alan dizileri arasında olan ve final kararıyla hayranlarını üzen Yeni Gelin dizisinin kötü karakteri Şilan Makal, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"DİLAN YILAN" DİYORLARDI

Güzel oyuncu, Radio Slow Time'da Senem Aydın'ın sunduğu "Akşamüstü Kahvesi" programına konuk oldu. Yeni Gelin dizisine ilk başladığı dönem değişik tepkiler aldığını söyleyen oyuncu, "İlk bölümlerde kötü karakter olarak diziye başladım. Sokakta, 'Dilan yılan' diyorlardı. Başta kendimi kötü hissettim. Sonra oyuncu koçum ve sevdiklerim, 'Bu senin başarılı olduğunu gösteriyor' dediklerinde hoşuma gitti" diye konuştu.

Yeni Gelin'in Dilan'ından Dikkat Çeken İtiraf: Ünlü İsimler Bana DM'den Yürüyorlar

"SOSYAL MEDYADAN ARKADAŞLIK KURMAK BANA SAHTE GELİYOR"

Sosyal medyadan evlilik teklifleri aldığını söyleyen Şilan Makal, ''İki bine yakın teklif geldi'' dedi. Ünlü isimlerin de DM'den kendisine yürüdüğünü belirten oyuncu, ''Bazen aralarında tanıdık isimler oluyor. Ama sosyal medyadan biriyle arkadaşlık kurmak bana sahte geliyor. Mesajlara cevap vermiyorum'' açıklamasını yaptı.

Yeni Gelin'in Dilan'ından Dikkat Çeken İtiraf: Ünlü İsimler Bana DM'den Yürüyorlar

GERÇEK HAYATTA HİÇ EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM

Şilan Makal, "Evlilik size yakın mı?" sorusuna ise, "Gerçek hayatta hiç evlilik teklifi almadım. Daha küçük olduğumu düşünüyorum. Böyle şeylerin planlaması olmuyor" cevabını verdi.

Yeni Gelin'in Dilan'ından Dikkat Çeken İtiraf: Ünlü İsimler Bana DM'den Yürüyorlar

Yeni Gelin'in Dilan'ından Dikkat Çeken İtiraf: Ünlü İsimler Bana DM'den Yürüyorlar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (9)

Müjde:

Dilan Ünlü isimler bana DM''den yürüyorlar ne demek ? Ne yapmak istiyorlar sana daha anlayacağımız şekilde konuşabilir misin ? Bu kızları anlamıyorum yürümek ne demek yani ne sakıncası var hergün engeli olmayan herkes birilerine doğru zaten yürüyor, ne yapmak istiyorlar size yürüyüp size ulaştıkları zaman başınıza ne gelecek açık açık ne sakıncası olduğunu yazar mısınız ya da söyler misiniz ? Bu arada erkek arkadaşım Murat''a daha fazla yürümeyin kızlar bana kalsın o sevaptır, allah size de veri

18
4
yanıtYanıtla
Wolkan:

İlk okul kaçıncı sınıfa gidiyon sen hakem :))

yanıt5
yanıt1
Zıpçıktı:

DM den yürümek nedir ya,ayrıca yürümek nedir?adam gibi anlatın karın ağrınızı.abuk subuk kelimelerle katliam yapmayın.

16
1
yanıtYanıtla
ADAM:

Şimdi bir laf derdim de. . . Neyse savcılıkla başım belaya girmesin. Sen doğrusunu yapıyorsun Dilan kardeş. Bak şeyma ablana, yürüdü gitti. Keriz çok olduktan sonra silkeleyen de eksik olmaz. Hatta bence profesyonel bir meslek haline gelmeli bu. Ünlü isimlerin haydan gelen paraları itinayla nasıl huya götürülür. Devam et saymaya, 2 bin 3 bin olunca tekrar haber ver bize, merak ederiz yoksa

14
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Diziyide senide ilk defa duyuyorum, biraz daha yırtın belki reklam işini becerirsin :)) Hergün yeni dizi gösterime girerse, böyleleri de çoğalır!

9
1
yanıtYanıtla
Wolkan:

İlk okul kaçıncı sınıfa gidiyon sen bakem :))

7
3
yanıtYanıtla
):

ARDA?

9
0
yanıtYanıtla
Ünlüler DM den yürür:

Bunu duyan sevgili üstüne yürür, biraz sarsar kolları çürür.

0
4
yanıtYanıtla
ömer:

daha küçükmüş

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title