Haberler

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek

Güncelleme:

Demet Akalın ve Alişan, evinde yangın çıkan ve sonrasında borçluları tarafından icra gönderilen Çılgın Sedat'a destek oldu. Daha önce evine icra gelen Akalın, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayıp sanatçının tüm icra borcunu üstlendiğini söyledi.

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu'nun, Beylikdüzü'ndeki 3 katlı villasında önceki gün öğlen saatlerinde büyük bir yangın çıkmıştı. Yangının çıktığı esnada dışarıda olan ünlü şarkıcı, evine geldiğinde tüm eşyalarının kül olduğunu görmüş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

"SENİN HACİZ BORCUNU BEN ÖDEYECEĞİM"

Star TV ekranlarında program sunan Demet Akalın ve Alişan ise Çılgın Sedat'ın evinden canlı yayın yaptı. Şarkıcının yangında küle dönen evini gören Alişan ve Demet Akalın, yaşananlara sessiz kalamadı. Çılgın Sedat'a bu zor günlerinde haciz gönderildiğini öğrenen Demet Akalın, "Şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar... Bir kere o haciz borcu bende. Ben Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme ben ona o parayı bir saydırıp göndereceğim. Biz Alişan'la birlikte senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok" ifadelerini kullandı.

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek

"BENİM DE EVİME HACİZ GELDİ, SENİ EN İYİ BEN ANLARIM"

Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine haciz gelen Demet Akalın, o anları hatırlayınca duygularına hakim olamadı. Sesi titreyerek konuşan Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Dardan çok iyi anlarım. Bakmayın böyle görgüsüz gibi gözüktüğüme. Ben onları çok iyi anlıyorum. Alişan senin evini görünce perişan olduk senin haline. Sen de sakın bizi yanlış anlama."

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek

DEMET AKALIN'IN EVİNE HACİZ GELMİŞTİ

6 Temmuz 2018 tarihinde Demet Akalın'ın, borçlusu olmadığı halde eski eşi Okan Kurt'un ortağı olduğu şirketlerin borçları yüzünden evine haciz gitmiş ve eşyalarının neredeyse tümü haczedilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sedat Kapurtu Demet Akalın Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (63)

BATUR:

O KADAR YARDIMA MUHTAÇ İNSAN VARKEN EKMEK ALAMAYA DURUMU YOK ADAMIN 3 KATLI VİLLASI YANMIŞ VİLLA BU EV DEĞİL BUNA YARDIM EDECEĞİNİZE MUHTAÇLARA YARDIM EDİN AÇLARA FAKİRLERE

19
16
yanıtYanıtla
Sakla samanı gelir zamanı...:

Parası yok villada yaşıyor, iyi semtte yaşıyor, ayağını yorganına göre uzat demişler...

14
16
yanıtYanıtla
KOCAN?:

Boşandık deyip, kağıt üzerinden sorumluluğu atıp birlikte yaşadığın eski kocanın borcunu da ödeseydin keşke. . . Esasen bu anlaşmalı danışıklı dövüş nedeniyle sözde boşanmanız hükümsüz sayılmalıydı ve borçlular mağdur edilmemeli yaptığınız uyanıklıkta size kalmamalıydı.

16
9
yanıtYanıtla
Dedektif:

Kardeş böyle cahilce yorum yapmadan önce araştırma yap eski kocasının borcu demet hanımın tüm servetini bitiriyor du ki zaten çok ödedi yine baktı sonu gelmeyecek böyle Bir karar aldı kadın

yanıt1
yanıt0
?????????????:

Müzisyen camiası gerçekten çok zor durumda Allah yardımcıları olsun ne yaparlar ne ederler nasıl geçinirler çok düşündürücü ?

10
11
yanıtYanıtla
hehe:

evine haciz geliyor ama 3 katlı villada oturmayı biliyor bunların samimiyeti şüpheli bu çılgın sedat daha öncede tvlere çıkıp bir sürü ağlamıştı

12
9
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

İyilik yapan İyilik bulur.

16
3
yanıtYanıtla
Çok doğru söz Yanlışlıkla beğenmemeye bastım dûzel:

Çok doğru söz Yanlışlıkla beğenmemeye bastım dûzelmiyorda için

yanıt3
yanıt2
Sakaryalı Harun:

Bende bilerek beğenmemeye bastım dedişko

yanıt2
yanıt3
Nur:

Demet Hanım yine yapmış artizliğini! İşi bu zaten, rekramlar, gösteriş..

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title