Haberler

Vampirin Kalbini Kazandı

Ünlü oyuncu Kristen Stewart; çeşitli taktikler uygulayarak sevgilisi Robert Pattinson'a geri dönmeyi sonunda başardı.

Temmuz ayında evli yönetmen Rupert Sanders ile yaşadığı ilişki ortaya çıkan Kristen Stewart, uzatmalı sevgilisi Robert Pattinson tarafından terk edilmişti. Vampir hikayesi 'Twilight' serisinde başrolleri paylaşan iki genç oyuncunun dillere destan aşkının bitmesi, medyada büyük yankı uyandırmıştı.

"PİŞMANIM"

Genç yıldızlar hafta sonunda Stewart'ın yeni satın aldığı evinin bahçesinde fotoğraflandı. Çifte yakın kaynaklar da ikilinin yeniden bir araya geldiğini doğruladı. In Touch dergisi, Stewart'ın ayrılık süresince son derece taktiksel hareketler yaparak bu ilişkiyi yeniden canlandırdığını yazdı. Ayrıldıkları andan itibaren Pattinson'a ait eşyalarla fotoğraflanan Stewart, konu hakkında kendisine yöneltilen her soruya da "Biz yakında çok iyi olacağız" diyerek cevap verdi. Ayrılıkları hakkında başka açıklama yapmayan ve Sanders'la da bir daha görüşmeyeceğine söz veren Stewart, yakın çevresine de hep yaşadığı pişmanlığı anlatmış.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Robert Pattinson Kristen Stewart Rupert Sanders Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title