Haberler

Ünlü Oyuncunun Babası Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

28 yaşındaki oyuncu Seray Kaya'nın babası Hasan Kaya, hayatını kaybetti. Acı haberi Kaya'nın yakınları sosyal medya hesabından duyurdu.

28 yaşındaki oyuncu Seray Kaya'nın babası Hasan Kaya, hayatını kaybetti. Acı haberi Kaya'nın yakınları sosyal medya hesabından duyurdu.

TOPRAĞA VERİLDİ

Ünlü oyuncunun babası Seray Kaya'nın merhum babası Hasan Kaya'nın cenazesinin Uskumruköy Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Ünlü Oyuncusu Babası Hayatını Kaybetti

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise yıllarında bir güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürdü. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti. Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol aldı.

Ünlü Oyuncusu Babası Hayatını Kaybetti

Şu ana kadar herhangi bir sinema filminde rol almayan oyuncu, son olarak 2016 yılında Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin'in oynadıkları "Gülümse Yeter" dizisinde Gül karakterini canlandırdı. Şimdilerde, Fox Tv'de yayınlanmakta olan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakterini canlandıran 27 yaşındaki Seray Kaya 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Ünlü Oyuncusu Babası Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hasan Kaya Şubat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (14)

Babanın oğlu Kemal:

Oynadıgı karakter yüzünden beddua almıştır

0
28
yanıtYanıtla
SABIR:

ALLAH Rahmet eylesin,Seray Hanıma ve tüm Yakınlarına Sabır diliyorum.ALLAH tüm Ölmüslerimize Rahmet eylesin.Aminnn

23
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hayırsız bir evlat yetiştirdiği için Allaha hesap veremez.

2
15
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

huzur İSLAMDA NAMAZDA. sen nutuk atma sahteci dümbük

yanıt1
yanıt4
AHMET:

o acılan nasıl telefonu, sosyal medyayı düşünebiliyorsunuz aklım almıyor. . . bırakın şu telefonları artık

1
11
yanıtYanıtla
he:

neden ?

yanıt0
yanıt0
Erguvan:

Kadın dizisinde başrol oyuncusundan daha güzel oynuyor.

10
1
yanıtYanıtla
doğruya doğru eğriye eğri:

çok doğru Seray çok başarılı oyuncu dizideki başrol oyuncusu ısmık bir performans sergiliyor ayrıca Allah sabırlar versin Seray Kayay''ya

yanıt5
yanıt1
alper:

dizi de olsa rolünün hakkını veriyor seray hanım babasına allahtan rahmet diliyorum

10
0
yanıtYanıtla
nurcan:

BAŞI SAĞOLSUN YAZIK GÜNAH ALLAH RAHMET EYLESİN :(

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title