Haberler

Levent Üzümcü, CHP'den Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Oldu

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de DSP'nin adayı Mustafa Sarıgül'ün karşısına Muammer Keskin'i aday gösteren CHP, Şişli Belediye Meclis üyesi aday listesinde bir sürprize imza atarak ünlü oyuncu Levent Üzümcü'yü listeye aldı.

Cumhuriyet Halk Partisinin İstanbul Şişli Belediye Meclis üyesi aday listesi belli oldu.

2 SÜRPRİZ İSİM LİSTEDE

İstanbul Şişli'de Muammer Keskin'i aday gösteren CHP, Şişli Belediye Meclis üyesi aday listesinde de 2 sürprize imza attı. CHP İstanbul eski Milletvekili Selina Doğan ve Ünlü oyuncu Levent Üzümcü CHP'nin Şişli Belediye Meclis Üyesi aday listesinde kendine yer buldu.

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü CHP'nin Listesine Girdi

LEVENT ÜZÜMCÜ KİMDİR?

Levent Üzümcü 1972'de İzmir'de doğdu. Karşıyaka'da geçen çocukluk ve yine İzmir'in Hatay semtinde geçen gençlik yıllarından sonra, Eskişehir'de konservatuarda okudu. Konservatuar yıllarından itibaren genellik "Jön" karakterleri oynatılmak istense de kendisi daha çok komedilerde oynamak ister. Üniversite yıllarında bir gençlik festivali kapsamında İstanbul'a gelir. Daha sonra uzun yıllar çalışacağı İstanbul Şehir Tiyatroları - Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'ne ilk çıkışı olacaktır.

Levent Üzümcü, CHP'den Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cumhuriyet Halk Partisi Levent Üzümcü İstanbul Şişli Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (74)

BATTALGAZİ:

Bu sarhoşken dayak yiyen adam değilmi nedense bu sarhoşlar hep bu partiden çıkıyor ne yani içip içip millete hizmetmi yapacak bu berdoş

28
24
yanıtYanıtla
...:

Sen ve senin gibiler ülkenin başına gelmiş en büyük kötülüksünüz. . Pisliksiniz iğrencisiniz allah sizin belanızı versin!!!

yanıt6
yanıt3
ZEYNO:

İÇMEYENLER ÇOK HİZMET EDİYOR HAKLISIN KENDİLERİNE HİZMET EDEN AYIKLARDANSA MİLLETE HİZMET EDECEK SARHOŞLARI TERCİH EDERİM

yanıt5
yanıt5
Mehmet gül:

Sen çağ dışı kalmışsın. Bak bütün Avrupa içiyor ve biz o topluluğa girebilmek için kapıda bekliyoruz. Hep o içen adamların buluşlarıyla hayatımızı devam ettiriyoruz. İnsanları içen içmiyen diye değil dürüst dürüst olmıyan diyue ayırmak lâzım

yanıt2
yanıt5
selim:

içip içip sana

yanıt2
yanıt5
Yeniçeri:

Diğerleri içmiyorda ne oluyor yemedikleri halt yok dingil içen adam içmeyenden daha dürüstür

yanıt4
yanıt2
MAKARNACI:

BİZDEN DAHA İYİLİER BE KARDEŞ :))

yanıt0
yanıt4
YÜCE TÜRK EVLADI:

hayret Mehmet Ali Alabora, Halit Ergenç, ve diğer geziciler aday olamamış mı?

30
10
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

AFFERİN EVLADIM GÜZEL YALADIN SEÇİMDEN SONRA GÖRCEM SENİ

yanıt5
yanıt9
Joni volker:

MECLİS ÜYELİĞİNDEN ALACAĞIN PARA SENİN BİR GECE İÇTİĞİN YABANCI MARKA VİSKİYE YETMEZ BE HALKÇI ÇOCUĞUM

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title