Haberler

Ünlü Oyuncu Turan Özdemir, Göreve Başladığı Sahneden Alkışlarla Uğurlandı

Güncelleme:

Dondurmam Gaymak filmiyle hafızalara kazınan usta oyuncu Turan Özdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Özdemir, sahneden alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.

"Dondurmam Gaymak" filmiyle ünlenen ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Turan Özdemir için İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi'nde tören düzenlendi. Özdemir'in kızı ve eşi gözyaşlarını tutamadı.

KIZI VE EŞİ ZOR ANLAR YAŞADI

Ünlü oyuncunun ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Konak Sahnesi'ndeki törene Turan Özdemir'in eşi Müzeyyen, kızı Ezgi ve oğlu Ozan Özdemir'in yanı sıra yönetmen ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, tiyatro, dizi ve sinema sanatçısı Tomris Çetinel, yönetmen Tayfun Karamahmutoğlu ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Tören sırasında Özdemir'in eşi Müzeyyen Özdemir ile kızı Ezgi Özdemir gözyaşlarına boğuldu.
Özdemir'in tabutu sahnede yer alırken, oynadığı filmlerden kesitler de yayınlandı. Saygı duruşunun ardından oyuncu Özdemir 'in sanatçı arkadaşları sahneye çıkarak, ünlü oyuncuyla anılarını paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Dondurmam Gaymak Turan Özdemir Konak Sahnesi İzmir Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Ebru Güven:

alkışlamak da yeni adet oldu herhalde

8
1
yanıtYanıtla
Dagci komando:

Adam oldudiye kurtulduk diyemi alkisliyorlar bunlarhala tiyatro seyrediyor saniyorlar Adam olmus olmus olmus Uyanin Tiyatro bitti

3
2
yanıtYanıtla
Tolga:

Batı medeniyetine özenti ebru hanım.

5
0
yanıtYanıtla
HAKK:

Allah rahmet eylesin. . . Bir insanın yaptıklarıyla uğurlanması güzel bir şey, yer neresi olursa olsun. . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title