Haberler

Ünlü Model Adriana Lima'dan Metin Hara'ya İki Şart!

Güncelleme:

Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara'nın aşkında yeni bir gelişme yaşandı. Lima ve Hara ilişkilerine bir şans daha vermek için bir araya geldi. Adriana Lima, Metin Hara'ya 2 şart öne sürdü.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve yazar Metin Hara'nın geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha vermek için bir araya geldiği iddia edildi. İddiaya göre Lima, eski aşkına Amerika'ya yerleşmeyi şart koşunca barışma hayalleri de suya düştü.

10 GÜN ÖNCE BİR ARAYA GELDİLER

Brezilyalı model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'nın 2017 yazında başlayan aşkı 1.5 ay önce bitmişti. Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın iddiasına göre eski sevgililer 10 gün önce bir araya gelip ilişkilerini yeniden gözden geçirdi.

Ünlü Model Adriana Lima'dan Metin Hara'ya İki Şart!

ADRİANA 2 ŞART ÖNE SÜRDÜ

Adriana 1 saatlik görüşmede Hara'ya 2 şart öne sürdü: "Türkiye'yi bırak Amerika'ya yerleş ve evlenelim."

Ünlü Model Adriana Lima'dan Metin Hara'ya İki Şart!

UZAK MESAFELER YÜZÜNDEN YÜRÜMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Metin Hara evliliğe sıcak baktığını ancak ülkesini bırakmayacağını söyledi. Adriana Lima ise ilişkinin uzak mesafeler yüzünden yürümeyeceğini düşünüyor.

Ünlü Model Adriana Lima'dan Metin Hara'ya İki Şart!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Lima Haberler

500

Yorumlar (33)

Oğuzhan:

Herkes git oraya yazmış , biriside dememiş ki bu vatan kolay kazanılmadı bir kadın için vazgeçme vatanından, yazık valla

18
5
yanıtYanıtla
yeni zelanda Vatandaşı:

Kalmak için bir neden mi var her şey pahalı herkes yobaz kimse yanındakini düşünmüyor ülke gitmiş sen hala :)

yanıt8
yanıt6
KİLİSLİ:

PAHALILIKTAN ET YİYEMİORUM, PATATES ALAMIYORUM, DOMATES ALAMIYORUM, SAYIN CUMHURBAŞKANIM SÜREKLİ HERKESE BAĞIRIP DURUYOR, BİBER OLMUŞ 15 LİRA SOĞAN OLMUŞ 6 LİRA HERŞEYİ İTHAL EDERSEK DÜŞECEKMİ FİYATLAR?SON ÜÇ AYDA 1 MİLYON İNSAN İŞTEN ÇIKMIŞ BU KADAR DERT VARKEN BU KADAR SIKINTI VARKEN AKLI VE PARASI OLAN KAÇIYOR, BENZİN OLMUŞ 7 LİRA MAZOT OLMUŞ 7 LİRA İYİ ETİN KİLOSU 60 70 TL, BUZDOLABI ÖZEL TÜKETİM Mİ ? ÇAMAŞIR MAKİNASI ÖZEL TÜKETİMMİ?ONLARDAN ALINAN ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ DÜŞSÜN.

yanıt12
yanıt4
Yeni Zelanda rumuzlu:

Yeni Zelanda vatandaşı malı yobazın dibi sensin o kadar yobazsın ki utanmadan masum insanların öldürülmesine saygın yok yobazlık bu.

yanıt1
yanıt0
Yeni zelandali mal:

Asil yobaz sensin haberin yok kus beyin.

yanıt1
yanıt0
Thranduil:

Metin olum nabacaksın Türkiye''yi git orada krallar gibi yaşa aklını kullan.

7
8
yanıtYanıtla
not adriananın bile haberi yok:

hara adını temizleme çalışması adlı uyduruk haber . doğrusu adri haraya tekmeyi bastı ne evliliği

15
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü Bey:

kadınlar sadece kocalarına gözükmek zorundadırlar,,dinimiz bunu emreder,,kocasının dışındaki erkeklere karşı açılıp saçılması kesinlikle haram ve büyük suçtur cezası cehennemedir.

8
5
yanıtYanıtla
Cafer:

Senin cehennemlik oldugun kesin ortalık senin gibi hoca geçinen s arlatanlarla dolu

yanıt3
yanıt5
Dürbünlü Bey:

CAFER bey ben tam 10 yıl arapça ve dini eğitim aldım kuranı ezbere bilirim,dini konulara derinlemesine vakıfım.birşey söylüyorsam bir bildigim var demektir..konuşmaların çok edep dışı,,ben hiç kimseye hakaret etmiyorum..bu yaşıma kadar topluma çok yararlı işler yaptım.haala da yapmaya devam ediyorum.

yanıt4
yanıt1
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title