Haberler

Ünlü arabesk şarkıcısı Selahattin Özdemir hayatını kaybetti

Güncelleme:

3 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırılan arabesk müziğinin sevilen şarkıcısı Selahattin Özdemir, hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz gece Mersin'deki evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 56 yaşındaki şarkıcı Selahattin Özdemir, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Özdemir'in yakınları ve sevenleri, ölüm haberi üzerine hastaneye gitti.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlanan Özdemir, çağrılan ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özdemir, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. 3 gündür Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Selahattin Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Ünlü arabesk şarkıcısı Selahattin Özdemir hayatını kaybetti

20'NİN ÜZERİNDE ALBÜM YAPMIŞTI

20'nin üzerinde albüm yapan Özdemir, arabesk müzik severlerin karşısına 1982 yılında çıkmış, 'Yaşarken Ölenler', 'Sensiz de Olur', 'Aramızda Sıra Dağlar' gibi parçaları ile kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşmıştı.

Ünlü arabesk şarkıcısı Selahattin Özdemir hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mersin Haberler

500

Yorumlar (63)

txx:

bu kim be

5
59
yanıtYanıtla
ARSLANIM:

SEN ANCAK REYNMEN TANIRSIN

yanıt36
yanıt2
Adınızı Yazın:

ALLAH RAHMET EYLESİN

34
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu müzikçiyi hiç tanımıyorum.tanımakta istemiyorum.vatana millete ne faydası olmuş.ben ona bakarım arkadaş.

2
26
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SEVENLERİ FANATİKTİR, MÜSLÜMÜN YAN KOLUDUR KENDİSİ. PEK ARDI OLMADIĞINDAN MERSİN-ADANA-ANTEP-HATAY CİVARINDAN DIŞARI DUYULMADI SESİ. HAKKINDA KELAMI-BED SÖYLEME ULU ORTA YERDE ADAMI KABAK GİBİ OYARLAR. BENDEN UYARMASI. MESELA BEN, EN FANATİK SEVENLERİNDEN BİRİYİM. 200 E YAKIN ŞARKISINI SÖZ MÜZİK OLARAK BİLİRİM. bir kadeh daha ver ver yalvarıyorum. . .

yanıt14
yanıt2
Poyraz49:

Yuh be ille tanımak zorundamısın kardeşim bir insan ölmüş, sen ne yaptın vatan için birini söylede birzde seni takip edelim

yanıt7
yanıt2
BEYKOZLU:

MAL OLDUN İÇİNDİR DÜRBÜNLÜ ÜLKESİNİ SEVEN EFENDİ DÜZGÜN BİR İNSANDI O YÜZDEN TANIMIYOSUN SEN KİMSİN ONA LAF SÖYLEYE BİLİYON HERŞEYİ ÇOK BİLİYON BUL BENİ OZAMAN

yanıt13
yanıt1
isim:

Bu adam hakkında böyle konuşma. senin iyi olmaz bak. . .

yanıt0
yanıt0
EYL:

allah rahmet eylesin

24
0
yanıtYanıtla
MEHMET ŞİNASİN BOYCI:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH. . . . . . SEVENLERE SEVENE SON ELVEDA. . . . . . .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title