Haberler

Tuna Kiremitçi-iclal Aydın Ayrılığı

Yazar Tuna Kiremitçi, 5 Aylık Evlilikten Sonra Boşanmak İçin Mahkemelik Olduğu İclal Aydın'ın Açıklamaları Hakkında Konuşmayacağını Belirterek, "Beni İlgilendiren Bir Durum Yok" Dedi.

Yazar Tuna Kiremitçi, 5 aylık evlilikten sonra boşanmak için mahkemelik olduğu İclal Aydın'ın açıklamaları hakkında konuşmayacağını belirterek, "Beni ilgilendiren bir durum yok" dedi.

Adana'da bu yıl 14.'sü düzenlenen Altın Koza Film Festivali'ne jüri üyesi olarak katılan Tuna Kiremitçi, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen "En iyi Film Ödülü"nün dağıtım törenine sanatçı arkadaşlarıyla birlikte gelirken, düşünceli olduğu gözlendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kiremitçi, Türk sinemasının başarılı bir yıl geçirdiğine dikkat çekerek, "Değerli filmler vardı. Altın Koza'nın da 3 yıl aradan sonra sinemanın verimli döneminde yeniden faaliyete geçmesi zamanlama

olarak çok isabetli olmuş. Bundan sonra da inşallah gelişen Türk sinemasıyla öyle kol kola devam eder" dedi.

Kiremitçi, 5 aylık evlilikten sonra boşanmak için mahkemelik olduğu İclal Aydın'ın "Canım çok acıyor, aldatıldım" dediğinin hatırlatılması üzerine, "Bu konuda herhangi bir yorum yapmak doğru değil. Beni ilgilendiren bir durum da yok. Suçlamalarının doğru olup olmadığını da kendisine sormak lazım. Ben geçmişte tanıdığım insanlar hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum. Bunlar, kim doğru buluyorsa ona sorulsun"

(DF-AB-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title