Haberler

Tuğçe Kazaz Canlı Yayında Spikeri Azarladı

Eski Manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir canlı yayında, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istediğini söyleyince, sunucu şaşkınlık yaşadı.

Eski Manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir canlı yayında, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istediğini söyleyince, sunucu şaşkınlık yaşadı. Kazaz, sunucunun çıkışına azarlayarak karşılık verdi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan eski manken Tuğçe Kazaz, programda ilginç anlar yaşattı.

HDP'li Vekillerin TBMM'nin açılışında İstiklal Marşı okumamasını protesto eden Kazaz, canlı yayında talimat vererek, "İstiklal Marşı okuyacağım" dedi.

Kazaz, HDP'li vekillere inat, İstiklal Marşı'nın önemine değindi.

"SAYGI DURUŞU İÇİN ABDEST ALMAYA GEREK YOK"

Kazaz, kimsenin beklemediği bir anda ayağa kalkarak, "1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istiyorum" deyince, program sunucusu Tahir Sarıkaya bir anda şok oldu. Sarıkaya, "Gazetecilik hayatımda ilk kez başıma böyle bir şey geldi, şaşırdım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Bunun üzerine Kazaz, "Saygısızlık etmeyelim, Saygı duruşunda bulunmak için abdest almaya gerek yok. Buyurun ayağa kalkın, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunalım. Ardından İstiklal Marşı okuyalım" diyerek sunucuyu azarladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Tahir Sarıkaya Tuğçe Kazaz Beyaz TV Magazin Haberler

title