Haberler

Trafik magandalarının saldırısına uğrayan oyuncu Halit Ergenç'in ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da trafik magandalarının saldırısına uğrayan oyuncu Halit Ergenç, olayla ilgili savcılığa başvurdu. Ergenç ifadesinde, "Çıkan arbedede küfürlerine devam eden kamyonet sürücüsünün yeğeni, arkamdan gelerek aniden yüzüme yumruk attı." dedi.

Haziran ayının başlarında Halit Ergenç,trafikte seyir halindeyken bir araçtan inen iki kişi tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Yoldan geçen bir vatandaşında kamerasına yansıyan saldırıdan sonra Ergenç, savcılığa başvurdu.

"YÜZÜME YUMRUK ATTI"

Yakışıklı oyuncu, savcıya verdiği ifadede olayın 1 Haziran günü yaşandığı belirterek şunları söyledi:

"Aracımla Ulus'ta ilerlerken bir kamyonetin araçları sıkıştırarak makas attığını aynadan gördüm. Acemi olabileceğini düşünerek frene bastım. Bir süre sonra sürücüsü aracını aracımın önüne kırdı. Fren yaparak durmak zorunda kaldım. Bu sırada kamyonetten inen sürücünün yanındaki kişi 'Ne yapıyorsun, kaza mı yaptıracaksın' dedi. Ben de 'Hayır, sen ne biçim araba kullanıyorsun' diye karşılık verdim. Karşı taraf küfür etmeye başlayınca 'Düzgün konuşun' dedim. Çıkan arbedede küfürlerine devam eden kamyonet sürücüsünün yeğeni, arkamdan gelerek aniden yüzüme yumruk attı. Tehdit ve hakarette bulunan bu kişilerden şikâyetçiyim."

"BU BURADA BİTMEZ' DEDİ"

Halit Ergenç'in şikâyeti üzerine kamyonet sürücüsü ile yeğeni hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca "Hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlatıldı.

İfadesi alınan Mahmut A. "Siyah renkli cipe arkadan yaklaşmıştık. Geçmek isterken önümüze kırarak engelledi. Aracın sol tarafından geçmek istediğimizde ise tekrar önümüze kırarak bizi sıkıştırdı. Tam viyadüğün üzerine çıktığımızda önünde gitmesine engel bir durum olmamasına rağmen frene bastı. Kaza yapmamıza sebebiyet verecekti. Durduk, tartışmaya başladık. 'Bu burada bitmez' dedi. Arbede yaşandı. Bu şahsa kimin vurduğunu görmedim. Üzerime atılı suçu kabul etmem" dedi.

"ELİM ÇARPMIŞ OLABİLİR"

Yeğeni ise kendisini şu sözlerle savundu: "Halit Ergenç üzerimize geldi. Birbirimize yaklaştığımız sırada kalabalık araya girdi ve kısa bir arbede yaşandı. Bu sırada elim bu şahsa çarpmış olabilir."

Savcılığın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç İstanbul Ulus Haberler

500

Yorumlar (23)

Her:

İyi bir şanatçı...

13
10
yanıtYanıtla
HARRRRTTTT:

DEME BE. . . KARPĞUZ KAFALI SENDE. .

yanıt0
yanıt1
1453:

Neymiş sanatçıymış ne sanatı varsa kılıksız adamda yetenek sıfır tip desen oda Yok nasıl bu adamı dizilerde oynatıyorlar anlamadım demekki büyük torpili var adamı sanatçı diye kakaladılarya helal olsun

8
14
yanıtYanıtla
Tamu:

Bence sen cok bulgur hamur isi yiyip fazla ayran icen lapalasmis beyinlerdensin sen yorum yapma

yanıt2
yanıt6
diyar:

senin tipini görmek lazım tipsiz

yanıt2
yanıt7
mrt:

sen insanmısın önce onu bilelim beyinsiz adam kültürlü bey efendi birisi senin gibi kindar nesil değil

yanıt0
yanıt7
SENAY:

DAHA BETER OLSAYDIN GEZICI PISLIK. ULKEDE IC SAVAS CIKARMAK ISTERKEN PROBLEM YOKTU

8
13
yanıtYanıtla
GOKTURK:

insan olmayi deneseniz

yanıt1
yanıt0
yhewswr:

mal andaval dangalağı

yanıt0
yanıt0
madTurk:

bu gezi olaylarinda yuruyenlerden

9
11
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title