Haberler

Sütyensiz kalça dansı yapan Aleyna Tilki'ye yorum yağdı

Güncelleme:

Paylaşımıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, yağmur altında yaptığı kalça dansını paylaştı. Tişörtüyle dans eden Tilki'nin sütyen giymediği takipçilerin gözünden kaçmadı.

Her paylaşımı ve yaptığı her hareketle magazin gündeminin merkezine oturan Aleyna Tilki, son videosuyla yine çok konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde kalçasına yaptığı Photoshop'la eleştiri alan genç şarkıcı, yağmur altından dans ettiği videosuyla dikkat çekti.

YAĞMUR ALTINDA KIVRAK DANS

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve paylaşımları çoğu kişi tarafından yadırganan genç popçu yine yaptı yapacağını. TilkiRihanna'nın "Work" şarkısı eşliğinde bahçede yağmur altında dans etti. Tişörtle dans eden genç şarkıcı kıvrak hareketler sergilediği videosuna kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Sütyensiz kalça dansı yapan Aleyna Tilki'ye yorum yağdı

MESAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Aleyna Tilki, yaptığı dansla yağmurun tadını çıkardığı videosunun altına "Bulutlar falan ağlamıyor. Yağmur damlaları yeryüzüne inip benimle eğlenmek istiyor belkide. Doğayla bütünleşin, yağmurun altında ıslanın ve mutlu olun! Anneler babalar, çocuklarınıza yağmurda dışarı çıkma hastalanırsın demeyin! Asıl yağmuru bilmeyen ve onunla bir olmayan insanlar hastadır, hem de kalıcı olarak!" notunu düştü.

Sütyensiz kalça dansı yapan Aleyna Tilki'ye yorum yağdı

"SANA SÜTYEN ALAYIM MI?"

Takipçilerinin "Hasta olursun" uyarısını yaptığı Tilki'ye bazı takipçileri "Sana sütyen alayım mı?" gibi yorumlar yaptı.

Sütyensiz kalça dansı yapan Aleyna Tilki'ye yorum yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Sosyal Medya Photoshop Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (76)

Avni:

aleyna ben senin hayranlarından birisiyim.ben avni.

116
32
yanıtYanıtla
ABİ:

EN ÇOK BEN HAYRANIM HEE

yanıt3
yanıt3
ASLI:

KENDİNE GEL

yanıt2
yanıt2
Kadir:

başka türlü gündemde kalamayan ya kalça yada sütyensiz

61
9
yanıtYanıtla
VELİ:

Allah ıslah etsin gençlik nereye gidiyor. . .

56
11
yanıtYanıtla
Mehmet:

Gençlik nere gidiyo bilinmiyor ama arkasından gidenlerde yoruma değer. . .

yanıt4
yanıt0
ADSIZ CENGO:

varla yok arasında TAKSA NE OLUR TAKMASA NE OLUR

53
4
yanıtYanıtla
urfalı:

tüh allah belanı versin.

44
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın OLCAY:

Ses olmayınca ne yapacak başka taktik kulanıyor. . .

47
6
yanıtYanıtla
Memo:

Igrenc

44
8
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title