Haberler

Survivor 2020'de yarışacak 3 isim daha belli oldu

Güncelleme:

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler, 16 Şubat akşamı TV8'de başlayacak. Acun Ilıcalı, merakla beklenen programda yarışacak 3 ismi daha açıkladı. Oyuncu Uğur Pektaş, MasterChef yarışmasıyla tanınan Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, Survivor 2020'de yarışacaklar.

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllülüler yarışmasında kadrolar şekillenmeye başladı. Oyuncu Ersin Korkut, şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun ve daha önce Galatasaray forması giyen Sercan Yıldırım, Survivor kadrosuna dahil olmuştu.

DAHA ÖNCE ŞAMPİYON OLMUŞTU

Merakla beklenen yarışmaya katılacak 3 isim daha belli oldu. Daha önce Survivor'da yarışan ve şampiyon olan Uğur Pektaş'ın adaya gitmesi kesinleşti.

Survivor 2020'de yarışacak 3 isim daha belli oldu

MASTERCHEF TÜRKİYE'NİN RENKLİ İSMİ SURVIVOR'DA

Diğer iki sürpriz isim ise MasterChef Türkiye'nin renkli yarışmacısı Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven olarak belirlendi.

Survivor 2020'de yarışacak 3 isim daha belli oldu

Survivor 2020'de yarışacak 3 isim daha belli oldu

Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde diğer yarışmacıları da sosyal medyadan açıklayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ersin Korkut Acun Ilıcalı Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

Memleketim:

Sunun su sacma programlarini takip edip para kazandiran ahmaklar varmi?

11
3
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Aynen bu Millete kafa yok koyun gibiler adam ne yapsin yem atiyor yiyorlar iste.

yanıt3
yanıt1
Iziiiiii Dortmund:

Bunun gibileri cok aynen bu Internet bu insanlari ne hale getirdi kulu kula muhtac etti iste.Birde Nusret gibileri var adama tapiyorlar sanki kendi evinde yapamiyorsun sanki

yanıt2
yanıt0
KABIZ MEMED.:

Şu Ana Kadar, Belirlenen Yarışmacılar, Hep KOFTİ. .

13
0
yanıtYanıtla
AYNEN:

TUTMAZ BU SENE,

yanıt1
yanıt0
Corci:

yasin atladı hoop uğur kovaladı, ersin düştü tuğçe kalktı. . . sene 2020 . baymadı mı hala bu beden eğitimi dersi gibi yarışma.

9
1
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Midemiz bulandi bunlari izlemekten hele o kadinlarin dirdirlari hemen kapiyorum Hadise yi gördüm mü kusuyorum artik.

yanıt0
yanıt2
altan:

acun her sene survivora yüz binlerce kişi başvurdu diyor ama o yüzbinler içinden yarışmacıları seçmiyor dikkat ederseniz acun survivor yarışmacılarını hep ya kendi kanalında daha önce programlara yarışmalara katılanlardan yada eş dost tanıdık çevresinden seçiyor . ey acun adam ol adam neden insanların umutlarıyla oynuyorsun zaten hiçbirinin seçilmeyeceği yarışmaya halkı çağırıyorsun. gene milleti kandırmaca

9
0
yanıtYanıtla
Arzu:

Secmiyor kendi kafasina gore aliyor

yanıt2
yanıt0
Iziiiiii Dortmund:

Arzu bunlara prim verme artik internete o kadar güzel seyler varki izlemek icin. Ben bir senedir ikinci dünya savasini takip ediyorum simdi diyeceksin sacma ama degil cünkü izlediklerin hep gercek kalici seylerdir.

yanıt1
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title