Haberler

Sosyal Medya Fenomeni Şeyma Subaşı'ndan Küvet Pozu!

DJ sevgilisi Guido Senia ile birlikte ülke ülke dolaşan Şeyma Subaşı, Anneler Günü için Türkiye'ye dönmüş, annesi ile birlikte Bodrum'da tatil yapmıştı. Bugün İstanbul'a dönen Subaşı, sosyal medya hesabından küvet pozunu paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

"KUTUNUN İÇİNDE DÜŞÜN"

Son olarak annesiyle Bodrum'da Subaşı, küvette kıyafetleriyle verdiği pozla sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Subaşı, paylaşımına, "Kutunun dışında düşün. Küvetin içinde" notunu düştü. Subaşı'nın takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Takipçileri Şubaşı'ın fotoğrafına çok sayıda yorum yaptı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan küvet pozu!

"İTALYAN YEMEĞİMLE FACETİME YAPIYORUM"

Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ve birbirlerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne seren Şeyma Subaşı-Guido Senia çifti, FaceTime'da hasret giderdi. Subaşı, sevgilisi ile görüntülü konuşma yaptığı o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Subaşı, sevgilisini İtalyan pizzasına benzetti. Subaşı, sevgilisi ile görüntülü konuşmasının ekran görüntüsünü paylaşıp şu notu paylaştı: En sevdiğim İtalyan yemeği ile FaceTime yapıyorum. Bekle o ben değilim, önce kameramı ona vermeliydim üzgünüm bebeğim"

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan küvet pozu!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan küvet pozu!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan küvet pozu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Sosyal Medya Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (45)

adimi yazdim:

Banane yav ! Seyma Subasi kimdir nedir? ne basarisi var hayatta? neyi ornek benim evlatlarima? sacma sapan tipleri haber yapin sizde

29
0
yanıtYanıtla
fed:

ust kattaki komsumun kuvetinden su damliyo hic haber olmuyo

yanıt6
yanıt0
Jean Leon:

çıkamadı küvetlerden

21
0
yanıtYanıtla
Yorum yap:

YORUMUN ON NUMARA BEŞ YILDIZ.LİKE.

yanıt3
yanıt0
SANA NE:

SANA NE

yanıt0
yanıt4
Rizeli:

Bu kadin şerrinden Allah a siginirim

20
1
yanıtYanıtla
??????:

Zaten de seni arıyormuş.. ????

yanıt0
yanıt2
SÜMBÜLLÜ:

Şeriat isteriz o zaman bu kadına 100 deynek atılır bir daha küvete girmek mi. . ) Tövbe eder animallah.

12
7
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Ülkede o kadar sorun varken bize ne la şeymadan, ulan soytarı şeyma sende biraz ahlak ve edep olsaydı hem bu soytarılıklarınla yeni nesle kötü örnek olmaz hemde gündemi işgal etmezdin

17
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Ünsüz ünlü

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title