Haberler

Sıla-Ahmet Kavgasında, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in Kaybı 5 Milyon Lirayı Buldu

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayları ve ardından başlayan soruşturma sürecinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, 5 milyon lira zarara uğradığı ortaya çıktı.

Sıla 29 Ekim'de Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuş, Ahmet Kural ise olay gecesi Sıla'nın evden gitmesi için yalvardığını söyleyip iddiaları reddetmişti. Ama Kural'ın reklam anlaşması bulunan banka, oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti.

FİLM ÇEKİMİNİ DURDURDU

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu ve televizyon projesi beklemeye alındı. Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı.

Sıla-Ahmet Kavgasında, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in Kaybı 5 Milyon Lirayı Buldu

TOPLAM KAYIPLARI 5 MİLYON LİRAYI BULDU

Bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi. İkilinin toplam kaybı şimdilik beş milyon lirayı buldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Cemcir Ahmet Kural 29 Ekim Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

asi:

amk ülkesinde kadın şehitlere hakeret eder sorun olmaz kadın uyuşturucu ticareti yapar sorun olmaz alkışlanırlar adam ihanete uğrar tepkisini gösterir ama linç edilir kariyeri bitirilir ne güzel bir milletiz türk milleti zekidir. . .

28
14
yanıtYanıtla
hıyartoların zorro:

ulan türkiyede zaten komedyen kalmadı olanıda sen bitirdin sılamısın ne şeysin

24
13
yanıtYanıtla
müyimsiz:

ahh be kardeşim ne işin var sıla gibi dantellerle al başına iş. bizde izleyeceğimiz filimlerden olduk

26
9
yanıtYanıtla
HemşirBey:

Ulan şu ulkede kadın kadın kadın. Bu ne biçim bi tiyatro. Işine gelmedi mi gücü yetmedi mi yok beni taciz etti yok beni darp etti. Bi laf var ölen mi öldüren mi diye. Ama kadınlar psikolojik şiddet uyguluyorlar. Ve bunun zerre cezası yok. Bu ne biçim bu is. Siddete karşıysanız her türlüsüne karşı olacaksnz. Hep mi kadınlar haklı. Eminim olun çoğu kez kadınlar haksız.. ama kadın hakları kadına şiddet didye diye erkeğe uygulanan psikolojik siddeti kimse görmez oldu. Yazık.

16
16
yanıtYanıtla
Ahmet:

Darp raporu şiddetin ispatıdır. İspatı olan bir şey kabul edilebilir ama senin söylediklerin tamamen inanmak istediklerin. Ayrıca bunu söylemek bile utandırıyor ama en azından şiddet uygulamadan önce şunu düşün sevgili barbar. Şiddet uygulayacağın kişi senden çok daha güçlü ve seni dövebilecek biriyse yine de şiddet uygular mısın? Sizin gibi barbarlar en azından bunu düşünüp şiddetin sadece kendinden güçsüze uygulanabildiğini ve bu yüzden adelet ile uzaktan yakından alakası olmadığını anlar umarım

yanıt0
yanıt0
bi insan:

kadınlar adeta bir yılan. aslı olmayan şeyleri kadına şiddet diye çemkiriyorlar.

19
10
yanıtYanıtla
dely:

çok önemli haber ya . banane sıladan tıladan ne halleri vars görsünler. parayı bulunca o mekan benim bu mekan senin o sevgili benim şu sevgili senin. kimin eli kimin cebinde . banane ya.

24
3
yanıtYanıtla
server:

sıla art niyetli bir insan sen 3 4 gün sonra git şikayet et. guru meselesi yapmış Ahmet benim olmuyor madem bende onu mahvedeyim. bu kadar kadın bu. kadın bu ise tüküreyim.

16
10
yanıtYanıtla
XXX:

ne güzel türkiye millet bütün ay kıçını yırtsın asgari ücret alsın bazı kesimlerde hem eğlensin hemde milyon milyon para kazansın bu dünyanın adaletine tüküreyim

23
1
yanıtYanıtla
VATAN:

SILA GİBİ CİNSİYETİ BİLE BELLİ OLMAYAN BİRİ İÇİN DEĞERMİYDİ AHMET. O PARAYLA NE SILALAR VAR

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title