Haberler

Ses Sanatçısı Hüner Coşkuner Kilislilere Konser Verdi

Türk Sanat Müziği’nin ünlü sesi Hüner Coşkuner, bir dizi etkinlik nedeniyle geldiği Kilis’te konser verdi.

Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Hüner Coşkuner, bir dizi etkinlik nedeniyle geldiği Kilis'te konser verdi.

7 Aralık Üniversitesi'ndeki etkinlik, Ekrem Çetin Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ile Kilis Kadınları Kalkındırma ve Geliştirme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlendi. Konsere Vali Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ve davetliler katıldı. Konser öncesi Vali Süleyman Tapsız ile Ekrem Çetin ÇATOM Müdürü Nigar Gelebek konsere katılan izleyicilere birer konuşma yaptı.

Konserde, Türk Sanat Müziği'nin birbirinden seçkin eserlerini güzel sesiyle yorumlayan Hüner Coşkuner'e saz üstatları eşlik etti.

Kilis'in yetiştirdiği Devlet Sanatçısı büyük bestekar ve ses sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça'yı da saygı ve hürmetle anan Coşkuner, seslendirdiği bazı şarkılara salondaki konuklar da eşlik etti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Süleyman Tapsız Hüner Coşkuner Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title