Haberler

    Serdar Ortaç'ın ayrıldığı sevgilisi Seçil Gür sessizliğini bozdu: Ayrılığı Instagram'dan öğrendim

    Güncelleme:

    Dün sabah tek başına hastaneye giderek koronavirüs testi yaptıran ve sonucu negatif çıkan Serdar Ortaç, akşam saatlerinde Instagram hesabından paylaşım yaparak sevgilisi Seçil Gür ile ayrıldığını söyledi. Konu hakkında konuşan Gür ise ayrılığı sosyal medyadan öğrendiğini anlattı.

    5 yıllık eşi Chloe Loughnan ile tek celsede boşandıktan sonra Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç, dün bir buçuk aylık ilişkisini noktaladı. Ayrılığı Instagram'dan duyuran Ortaç'ın kararını sosyal medyadan öğrendiğini söyleyen Seçil Gür ise konu hakkında sessizliğini bozdu.

    "İLİŞKİM ANLAŞMAZLIKLAR SEBEBİYLE BİTTİ"

    Yaklaşık bir buçuk ay önce Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Daha önce haberlere de yansıyan ilişkim karşılıklı anlaşmazlıklar sebebiyle bitmiştir" ifadelerini kullandı.

    Serdar Ortaç'ın ayrıldığı sevgilisi Seçil Gür sessizliğini bozdu: Ayrılığı Instagram'dan öğrendim

    "EVİNE GİTTİM AYRILDIĞIMIZI SÖYLEDİ"

    Ayrılığı Instagram'dan öğrendiğini söyleyen Seçil Gür ise Ortaç hakkında şunları söyledi: "Ayrıldığımızı ben de paylaşımından öğrendim. Hastaneden döndüğünde Serdar'ın evine gittim, kapıda konuştuk. Bana ayrıldığımızı söyledi. Sanırım hastalık yüzünden kötü bir ruh haliyle konuşuyor. Hastalığının neden olduğu psikolojik durumla o hikayeleri atıyor. Hastalığı ruh halini etkilemiş."

    TEK BAŞINA HASTANEYE GİDİP KORONA TESTİ YAPTIRDI

    Öte yandan MS hastası olan Serdar Ortaç, dün sabah saatlerinde tek başına özel bir hastaneye giderek koronavirüs testi yaptırdı. Üstüne basa basa hastaneye tek başına gittiğini kimsenin ona eşlik etmediğini söyleyen Ortaç'ın virüs testi negatif çıktı. Ortaç'ın ayrılık kararı almasında sevgilisinin hastanede kendisini yalnız bırakmasının payı olabileceği de akıllara geldi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Sosyal Medya Serdar Ortaç Instagram Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500

    Yorumlar (3)

    Bunalım fikret:

    Hayat bunlara güzel

    25
    1
    yanıtYanıtla
    YAŞLI KURT:

    Degisik renk ve tatlar. Hayat ne guzel loo.

    22
    1
    yanıtYanıtla
    uCube:

    Zaten kadın erkek gibi duruyor. ;)) Ama şu hemen sevgili bulup, sonra ayrılıp sonra yine hemen bulup yine hemen ayrılmalarına hayranım. Şıpsevdi gönüllerinden başka bir şey değil bunlar.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title