Haberler

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın gözü kapalı yaptığı tavuk şovu taklit çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde gözü kapalı şekilde tavuk parçalayan MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı şov taklit çıktı. Yalçınkaya'nın yaptığı şovun Amerika'da yayınlanan MasterChef programında 2 ay önce yapıldığı ortaya çıktı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının pazartesi günü yayınlanan bölümünde şeflerden Mehmet Yalçınkaya, gözü kapalı şekilde bütün tavuğu parçalara ayırdı. Yarışmacıların ağzı açık şekilde izlediği şovun taklit olduğu ortaya çıktı.

GÖZÜ KAPALI ŞOV YAPMIŞTI

Dünyanın en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef, geçtiğimiz sene TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın yaptığı yarışmada geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşandı. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara bütün çiğ bir tavuk veren Yalçınkaya, tavuğu gözü kapalı parçalayabileceğini söyleyerek Somer Sivrioğlu'na gözlerini kapattırdı. "Gözümü kapat, bıçağımı ver" diyen şef, tavuğu; kanat, but ve göğüs olmak üzere parçalara ayırdı.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın gözü kapalı yaptığı tavuk şovu taklit çıktı

HEPSİ TAKLİT ÇIKTI

Yarışmacıların büyük bir hayranlık ve şaşkınlıkla izlediği şov ise taklit çıktı. Meğer Yalçınkaya'nın şov olarak yaptığı şey Amerika'da yayınlanan MasterChef'te ünlü şef Gordon Ramsey tarafından Haziran ayında yapılmış.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın gözü kapalı yaptığı tavuk şovu taklit çıktıŞef Gordon Ramsey

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu Haberler

500

Yorumlar (111)

kartal nado:

arkadaş anlamadım , elin Amerikalısı yapmış da bizim şef niye yapmasın ? o da yapmış , Mehmet şef de yapmış ! vay be , aslında yapılabiliyormuş denileceğine , kıl dı , tüy dü , bırakın bu kadar başka insanlara hayranlığı da , bizde de yapılıyormuş deyip geçin dilerseniz .

65
5
yanıtYanıtla
AHMET:

TV de taklit olmayan ne var ki, özellikle de Acun un proğramları hepsi taklit.

45
2
yanıtYanıtla
paşa:

adam gözü kapalı da olsa taklitte olsa yaptı. hatta sol üç parmağı olmamasına rağmen yaptı. bizler zaten kendi milletimizin yaptığı hiç bir şeyi beğenmeyiz hemen yabancı hayranlığımız kabarır. bırakın bu işleri taklit falan diye.

36
2
yanıtYanıtla
Bjkli:

Taklit maklit. Adam yaptını kardeş? Yaptı. O zaman boş konuşmayın hadi sizde yapında görelim.

27
4
yanıtYanıtla
polis amca:

30 saniyede otomatik silahları gözü kapalı söküp takan hilal bıyıklı kardeşlerime selam olsun. . !!!

17
6
yanıtYanıtla
DSADA:

NEYİMİZ BİZE AİT Kİ BU OLSUN

14
5
yanıtYanıtla
traylor:

ne yani adamın gözü kapalı tavuk açmasını bir yana bırakıp aa bunu başkası yapmış ne kadar ayıp mı diyelim ? saçma sapan haberler ya.

13
2
yanıtYanıtla
alime bilir karşıyaka izmir:

hanği kanalı açsak yemek proğramı hakikaten bıktık artık bir akşam yemeği kaça çıkar hesap ediyorlarmı birde nimet yemeği eleştiriyorlar reytink uğruna tartışmalar sürüp ğidiyor bize halkımıza ne kazandırıyor hiç bir şey malzeme olduktan sonra her türk kadını yemek yapar ama önce maddiyat alan var alamıyan varğerçekten boş proğramlar seda sayan bölüm başı para alıcak diye yat alsın kat alsın hepsi kurğu bırakın artık bu yemek proğramlarını

13
0
yanıtYanıtla
ÇİN GİBİYİZ ALİMİNYUM:

Her seyi taklit edip calmaktan baska yeteneğimiz yok.

13
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Neyimiz özgün ki :) Bide evet şef, tamam şef, olur şef. Yok gel hayatımın içine de et şef. SAMİMİYETSİZ TV ŞARLATANLARI

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title