Haberler

Şarkıcı Serdar Ortaç, bir kız çocuğu evlat edinmeye karar verdi

Güncelleme:

Özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan ve sık sık çocuk özlemi çektiğini söyleyen Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Kız evlat edineceğim" dedi. Ortaç, evlat edineceği çocuğa da annesinin adını verecek.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten sonra şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadı ve kısa sürede ayrıldı. Şimdilerde karantinada olan Ortaç, Instagram hesabından kız evlat edinmek istediğini söyledi.

"EVLAT EDECEĞİM KIZA ANNEMİN ADINI KOYACAĞIM"

Koronavirüs salgını sebebiyle evine kapanan Serdar Ortaç, karantina günlerinde Instagram hesabından canlı yayınlar devam ediyor. Şimdilerde aşk hayatında yalnız olan Ortaç, "Tek yaşıyorum. Yalnız öleceğim" dedi. Bir kız çocuğu evlat edinmek istediğini belirten Ortaç, "İsmini annemin adı Nesrin koyacağım" açıklaması yaptı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, bir kız çocuğu evlat edinmeye karar verdi

SEÇİL GÜR İLE AYRILDI

Öte yandan ünlü şarkıcı, Seçil Gür'le ayrıldıklarını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurmuş ve "Daha önce haberlere de yansıyan ilişkim karşılıklı anlaşmazlıklar sebebiyle bitmiştir" demişti.

KORONAVİRÜS TESTİ YAPTIRMIŞTI

MS hastası olan Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye gitmiş ve koronavirüs testi yaptırmıştı. Test sonucu negatif çıkan Ortaç'ın solunum yolunda bir rahatsızlığı olduğu tespit edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Serdar Ortaç Haberler

500

Yorumlar (49)

Gulay:

Bu dinimizce uygun değildir, o kiz ergenlik cağına geldiğinde ikisinin gerçek baba kız gibi aynı ortamda bulunması dinimizce uygun degildir

30
39
yanıtYanıtla
Edf:

Aklınız fikriniz bel altında. Yere batsın zihniyetiniz. Kötülük yapmak istedikten sonra insanın öz babası da yapar. İnsanları ne kadar yargılamayı seviyorsunuz ve bunu dinle yapıyorsunuz. Dindarları da görüyoruz neler yaptıklarını. Önemli olan insan olmak anlayamadınız bunu gitti.

yanıt27
yanıt14
Karabiberim Göbekten Zeytin Yerim:

Sicili düzgün olmalı evlatlık alanın kumar, alkol v. s. alışkanlıkları olmamalı. Kıbrıs''ta bir gecede yüzbinler kaybedene devletimiz zaten evlatlık vermez çocuk. Ayrıca tek başına yaşayana da kız evlatlık verilmez. Din falan olayından değil, istismara açık olduğu için

yanıt12
yanıt4
CAN DEP:

Yazik olur o kiz çocuga...senden Baba falan olmaz..varsa servetin muhtac insanlar icin harcasan dahada makbule gecer..

21
31
yanıtYanıtla
Recep İvedik gibiyim:

Beni evlatlık al Serdar amca

yanıt0
yanıt0
osman:

koca yürekli adam aferin sana ama yine evlen kendi çocuğunda olsun ama ayrım yapmadan ikisini de sev

24
6
yanıtYanıtla
büyücü goşa:

Hadi bakalım hayırlısı

14
5
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Çocuğa bakma yeterliliği için uzman görüşü alınsın bu vatandaşın. Manken model sevgilisinin sevgilisi olduğunu sandı 5 yıl boyunca o başka kıtada kendisi başka kıtada. Ayrıca kız çocuk değil erkek çocuk alsın yeterli ise uzmanlara göre adını da Ahmet Kaya koysun.

6
11
yanıtYanıtla
Ad:

Sacma sapan yorumlar yazmayin zaten bu sekilde biri cocuk sahibi oluyorsa taki 18 yasinda kadar bu kurulus duzenli olarak psikolok her ay duzenli sekilde kontrole tabi kaliyor oyuzden ha kiz olmus ha erkek ordan alinan cocuga iyi bir gelecek hazirlamak bundan daha guzel bir seyyok. Illede erkek olsun sanki erkek olunca pis bi adamin bakimini uslense cocuk cok iyi olacak bu cocuklar evlatlik verildiginde bile belli bir yasa kadar bu kuruluslar arkasinda

yanıt2
yanıt0
Gertoz:

Bu adama kız mı emanet edilir, kliplerde kızları nasıl gösteriyor.

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title