Haberler

Şarkıcı Hatice, Poposu İçin Garsondan Tabak İsteyince Olay Oldu

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hatice, poposu için tabak isteyince garson neye uğradığını şaşırdı.

Cesur fotoğraflarıyla adından söz ettiren Hatice, poposu için garsondan tabak isteyince ortalık karıştı.

POPOSU İÇİN TABAK İSTEDİ

Instagram'ı aktif kullanan ünlülerden olan Hatice'nin yemek sipariş vereceği sırada garsondan istediği şey takipçilerini şaşkına çevirdi. Hatice garsonla konuşarak, "Bir tabak eksik popom için." ifadelerini kullandı. Garson ise neye uğradığını şaşırarak, "Tabi ki içeri bakıp getiriyorum." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Hatice Poposu İçin Garsondan Tabak İsteyince Olay Oldu

POPOSUNU GÖSTERDİ

Sosyal medya paylaşımları ve kalçası hakkında yaptığı yorumlarla sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Hatice, bir kez daha adından söz ettirmeyi başarmıştı. 40 yaşındaki şarkıcı, Muammer Ketenci'nin defilesinde olay olmuştu. Defileye damga vuran anları Instagram hesabından paylaşan Hatice, transparan kıyafeti ile podyumda yürürken birden elbisesinin kuyruğunu kaldırarak izleyicilere poposunu göstermişti.

Şarkıcı Hatice Poposu İçin Garsondan Tabak İsteyince Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (131)

Abaza:

DUL YELİZ NERDESİN LOO.

75
3
yanıtYanıtla
ABAZA:

KAPAT ÇENENİ MAL ENDER

yanıt58
yanıt1
fghhhj:

Salla poponu al paranın topunu

24
43
yanıtYanıtla
Şimdi:

Ne diyon la dozirik

yanıt80
yanıt10
CHPA:

bu chpliler ne içiyor böle

12
23
yanıtYanıtla
Ccc:

Kocası öldü karı raydan çıktı

33
1
yanıtYanıtla
Garson tabağı getirdi:

Müessese ikramı olarak da bir adet patlıcan verdi.

31
1
yanıtYanıtla
volkan:

Dimi medya sahipleri. Aynen böyle devam edin . Sadece para kazanmak için ne ahlak bıraktınız ne edep. Artık bunları sayenizde normal karşılıyoruz. Ucuz konuları önümüze servis edip durun sonra da tacizler arttı, istismar çoğaldı diyin. Bravo size aferin

30
0
yanıtYanıtla
Ikonn:

Hay senin poponu hayasiz kadin yaa ulan gundem olabilmek icin sacnaliyosun

28
1
yanıtYanıtla
Münafıklar.:

Hadi bunlar bu yolun yolcusu peki orda başını örtmüş izyen kadınlara ne demeli bu tür şarlatanlar yüzünden hem dinimiz hemde gerçekten inanıp iman eden müslümanlar çok zarar gördü Allah bu tipleri nasıl biliyorsa öyle yapsın.

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title