Haberler

Şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından peş peşe dans videolarını paylaştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından önce konserinde ettiği dansın videosunu sonra da aracında Murda'nın yeni şarkısıyla dans ettiği anların videosunu yayınladı. Şarkıcının dans performansı takipçilerini ikiye böldü.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Ebru Polat, son olarak peş peşe dans videolarını paylaştı. Ticaretin yanı sıra konserlerine de hız kesmeden devam eden şarkıcı, önce konserinde dans etti sonra da VIP aracında dans etti.

KONSERİNDE KENDİNDEN GEÇTİ

Yakın bir zaman önce kendi makyaj malzemelerini satışa çıkaran ve zamanının büyük bir kısmını iş yerinde geçiren Ebru Polat, akşamları da konser vermeye devam ediyor. Dün akşam bir mekanda sahne alan Polat, Instagram hesabından konserinde dans ettiği anları paylaştı. Polat'ın dansını gören hayranları ise o anları telefonlarında kayda almayı ihmal etmedi.

Şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından peş peşe dans videolarını paylaştı

ARABADAKİ DANSI TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Öte yandan Ezhel ve Reynmen'in şarkılarıyla ettiği danslarla adından söz ettiren Ebru Polat, son günlerde sosyal medyada oldukça popüler olan Murda'nın 'Eh Baba' isimli şarkısıyla da dans etti. Polat, VIP minibüsünde seyahat ederken şarkıyı son ses açtıran dans etti. Bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen şarkıcı, "Bodrum'dan İzmir'e konser dönüşü yollarda eğlene eğlene.... Ee yeni şarkı çıkmış bensiz olmaz biliyorsunuz" notunu yazdı. Polat'ın dans videosunu gören sosyal medya kullanıcıları ise ikiye ayrıldı. Bir kısım Polat'ın dekolteli kıyafetiyle dans ettiği videosunun paylaşmasını gereksiz bulurken bir kısım da çok güzel dans ettiğini söyleyerek övgüler yağdırdı.

Şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından peş peşe dans videolarını paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ebru Polat Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (20)

The end:

Şehit olan askerlerimize YÜCE ALLAHTAN RAHMET,Yakınlarının ve Milletimizin başı sağolsun...

132
2
yanıtYanıtla
SMZ:

Müthiş haber aydınlandık. bir hafta rahatız şimdi.

18
0
yanıtYanıtla
iğrenç:

tam bi mide bulantısı sebebi. kadın demeye bin şahit ister.

13
3
yanıtYanıtla
timuçin:

muhteşem bi kadınsın

4
6
yanıtYanıtla
xxx:

çok güzel bir bayan fiziği müthiş güzel sanatını cesaretle taçlandıran bir bayan helal olsun seviliyorsun canım

5
5
yanıtYanıtla
KABIZ MEMED.:

Buna Sanatçı Demek Gelmiyor içimden. . Bu BAŞKA İŞLERLE MEŞGUL . . HER ŞEY ORTADA.

5
2
yanıtYanıtla
KOÇ:

Sesi hariç her şeyiyle ön planda bu az güzel kadın.

3
2
yanıtYanıtla
ercan:

bu kimdi yahu merak eden kaç vatandaş vardır

4
0
yanıtYanıtla
Kerem:

Boş insan. Oksijen israfı. . .

3
1
yanıtYanıtla
med bahadır:

vucudu olmasa muzık sıfır

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title