Haberler

    Rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı

    Güncelleme:

    Düğününe günler kala geçirdiği uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran, vefatıyla herkesi derinden etkilemişti. Nişanlısının ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan ve uzun süre etkisinden kurtulamayan Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı.

    Trabzonlu ünlü iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran, 2018 yılında düğününe günler kala kız arkadaşlarıyla Dubai'ye bekarlığa veda partisi yapmaya gitmiş dönüş yolunda uçak kazasında hayatını kaybetmişti. Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ise acı kaybın ardından büyük yıkım yaşamış uzun süre kendine gelememişti.

    2 YIL SONRA YENİ BİR İLİŞKİ

    Zorlu süreci Başaran ailesiyle geçiren ve nişanlısının erkek kardeşiyle yakında ilgilenen Murat Gezer, vefatının üzerinden 2 yıl geçtikten sonra yeni bir ilişkiye başladı. Gezer, kalbini sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'ya kaptırdı.

    KAZ DAĞLARI'NDA TATİL YAPTILAR

    Çiçeği burnunda sevgililer, Pınar ile İlhan Sabancı'nın aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla Kaz Dağları'ndaki bir otelde tatil yaptı. Çiftin, tatil sırasındaki çektirdiği hatıra fotoğraflarına Snob Magazin ulaştı.

    Rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı

    Gezer, nişanlısını kaybettikten sonra kendini sosyal yaşamdan soyutlamış ve çok sevdiğini nişanlısının anısını yaşatmak için büyük çaba sarf etmişti. Gezer, uzun bir aradan sonra Banu-Hakan Çarmıklı çiftinin kızı Nazlı'yla yeni bir aşka yelken açmış oldu.

    Rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı

    DÜĞÜNÜNE 1 AY KALA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

    1990 yılında dünyaya gelen Mina Başaran, 11 Mart 2018 Pazar günü içinde bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen şirketlerine ait özel uçağın İran yakınlarında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Uçakta bulunan diğer 10 kişi de kazada yaşamını yitirdi. İş adamı Murat Gezer ile nişanlı olan Mina Başaran, 14 Nisan'da nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu.

    Rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı

    Rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı

    Rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 2 yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Hüseyin Başaran Murat Gezer Dubai Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (17)

    kader:

    sırada o mu var

    7
    47
    yanıtYanıtla
    Rüknettin dede:

    Selam Kader hanım.Ben sizle aynı fikirde değilim.

    yanıt12
    yanıt3
    KISMET:

    yazıklar olsun sana ve senin gibilere

    yanıt9
    yanıt9
    AA:

    ARADAN 3 YIL GEÇMİŞ. . . . . . .

    yanıt4
    yanıt1
    hayat devam ediyor:

    zor günlerdir muhakkak. . yıllar süren evliliklerde 2 ay geçmeden yerine biri konuyor. 2 yıl geçmiş. hayat devam ediyor. kim bilir beyefendi için ne kadar zordu. biz bilemeyiz. bilmeden de ahkam kesmemeliyiz. ölenlere rahmet kalanlara sabır dilemek bize düşen.

    34
    3
    yanıtYanıtla
    KÜBRA:

    ADAMIN ŞUANKİ GÜLÜMSEMESİ BİLE MİNANIN YANINDAKİ GÜLÜMSEMESİYLE AYNI DEĞİL. . . BAKIŞLARI DAHİ HÜZÜNLÜ. . NE YAPSINN. . HAYAT

    27
    2
    yanıtYanıtla
    maaşlı:

    Hayat devam ediyor acısıyla , tatlısıyla. . . Mina''ya tekrar Allah rahmet etsin , eski nişanlısının da hayat yüzüne gülsün . .

    17
    2
    yanıtYanıtla
    yarcan:

    vay gidene. . .

    9
    4
    yanıtYanıtla
    kader:

    herkesten özür dilerim yanlış anlaşıldım. ama bazen kader tekerrür ediyor da onun için. . . umarım öyle birşey olmaz.

    4
    7
    yanıtYanıtla
    ENİS:

    ESKİLERİN MEŞHUR SÖZÜDÜR. . . . . . . . : ''ÖLENLE ÖLÜNMEZ''. . . . . . .

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title