Haberler

Pelin Öztekin, kalp krizi geçiren babası Rasim Öztekin için sevenlerinden dua istedi

Güncelleme:

62 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin dün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Babasının sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen oyuncu kızı Pekin Öztekin, "Babam yoğun bakımda. Şimdi dualarınıza ihtiyacı var" dedi.

Dün arkadaşlarıyla mesajlaştığı sırada rahatsızlanan Rasim Öztekin, apar topar hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Öztekin'e anjiyo yapıldı. Bu gelişmenin ardından usta oyuncu için kana ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Yüzlerce kişi Öztekin için kan vermeye gitti. Gecenin ilerleyen saatlerde paylaşım yapan Pelin Öztekin, "Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacı var" dedi.

"TIKALI KALP DAMARINA MÜDAHALE EDİLDİ"

Başarılı bir operasyonun ardından yoğun bakıma alınan usta sanatçının son durumunu da kızı açıkladı. Pelin Öztekin, 'Çok seviliyorsun babiş' başlığıyla paylaştığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İlk aşkım, Rasoş'um, Babiş'im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor."

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin'in son durumunu açıkladı!

"KAN İHTİYACIMIZ KARŞILANDI ŞİMDİ DUANIZA İHTİYACI VAR"

"Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye'nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var. Çok seviliyorsun Babiş. Biran önce iyileş, iyileş ki senin için "her an hazırız" diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çok seviyorum."

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin'in son durumunu açıkladı!

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin'in son durumunu açıkladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Öztekin Rasim Öztekin İstanbul Haberler

500

Yorumlar (11)

Naim:

Allah şifalar versin

6
1
yanıtYanıtla
hafiye teyze:

madem istedin dualarımız sizinle. inşallah en kısa zamanda iyileşir duyarız.

6
0
yanıtYanıtla
M.ağaoğlu:

Ya rabbim tüm kalbimle bu aciz kulun için şifa diyorum sen merhamet et.

4
1
yanıtYanıtla
hafiye teyze:

şu an gözümün önüne geldi. bizim sınıfa gelmiş köşede bana doğru bakıyordu. muhtemelen bu neyin nesi burada böyle diye. tanışmadık ama sorulsa beni tanır herhalde. o zamanlar tabii meşhur değildi. bak yine de unutmamışım o anlık halini.

3
1
yanıtYanıtla
Ben:

Allah yardımcıları olsun isallah cabuk ilesır

3
0
yanıtYanıtla
KAN BAGISI,Toplumsal bir Vazifedir:

Buradan sormak isterim acaba PELIN ÖZTEKIN veya BABASI hic KAN BAGISINDA bulundumu ?

0
2
yanıtYanıtla
SÜPER AKIL:

arkadaş gündüz içme sana da yazık bize de. . . he birde elinde bilgisayarı bırak bilgisayarada yazık. . .

yanıt0
yanıt0
Şaziye teyze:

Allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı ve metanet diliyorum Tüm tiyatro ve sanat camiasının başı sağolsun saat 22.00 an itibarı

1
0
yanıtYanıtla
GENİŞ AİLE 80LER TRT TEKKANALLAR AH AH:

Allah rahmet eylesin güleryüzlü sempatik sevilen sanatçımızı kaybetmenin üzüntüsü yaşıyorum ailesine sabır ve başsağlığı dilerim .

1
0
yanıtYanıtla
yarcan:

Allah yardım etsin ama işi zor gibi.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title