Haberler

Oyuncu Hikmet Karagöz Emekli Maaşı Kuyruğunda Görüntülendi

Güncelleme:

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, yıllar sonra Bodrum'da maaş kuyruğunda ortaya çıktı.

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, yıllar sonra Bodrum'da ortaya çıktı.

EMEKLİ MAAŞI KUYRUĞUNDA GÖRÜNTÜLENDİ

"Emekli maaşını çekmek için bankamatikte sıra beklerken görüntülenen oyuncu, "İşlerden elimi ayağımı çektim. Bodrum'da ev tuttum, artık burada yaşıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hikmet Karagöz Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (186)

Terazi:

Utanılacak bir şeymiş gibi yazmışsınız, insan alnının teriyle çalışır emekli olur, maaşını adam gibi sıraya girer çeker, ne olacaktı yani, emekliyi zor koşullarda yaşatan siyasilere yalakalık yapanlar, size karşıyım!

115
2
yanıtYanıtla
Sogomon:

Noldu yani Afedersin babam))) çokmu tuhaf

80
0
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

HİÇ TE TUHAF DEĞİL. O DA BİZLER GİGİ SIRADAN BİR İNSAN, HERKESİN BU ŞEKİLDE OLMASI LAZIM. . . . . .

yanıt1
yanıt0
!!!!!!!!!!!!:

nasıl bir haber bu ya. . . sanki emekli kuyruğunda bekleyip, maaş almak utanç kaynağı. . . . ben de emekli olacağım ve o kuyruklarda bekleyip, yıllarca çalışmamın karşılığı olmasa da çok şükür diyerek maaşımı alacağım, büyük bir gururla. . . . . . .

76
0
yanıtYanıtla
Rahmetli:

Bu benim okul arkadasim, o filmlerde sanatci oldu, ben ise okudum adam oldum ve emekli maasim icin kuyruklarda beklemiyorum. Ben asla yalaka olmadim, alin teriyle kazandim. !!!!!!!!!!!!!!

5
66
yanıtYanıtla
kapkara:

ADAM BODRUMDA OTURUYOR MAAŞIDA VAR . HİÇ OLMAZSA ADAM GİBİ YAŞIYOR ŞÜKRETSİN Kİ KALDIRIM KÖŞELERİNDE DEĞİL. . .

69
1
yanıtYanıtla
zafer:

niye oyuncular sıraya giremez öncelikleri vardır diye bir kanunmu var magizn şişirdi diye öncelik verecek halimiz yok

56
2
yanıtYanıtla
KURTLAR:

DEVLEDE HUKUK VAR HERKES SIRASIYLAINSANLARIMIS BU BILICLENDIRMESI GEREK. HERKES ISINDE USDADIR AMMA ESITTIR. HUKUN OLDUGUYERDE HERSEY GERCEK DIR. HEB BERABER SARILIP . DEVLEDIMISIN HER KOSESINDE HUKUKA SAYIP CIKALIM. DEMAKRATIE DIYIP YOLACIKMAYIN. HUKUKDIYE YOLA CIKIN.

yanıt0
yanıt0
Biraz İnsan Olun..:

Lafmı be kardeşim, adam, sıraya giriyorum diye şikayetmi etmiş?habersiz fotoğrafını çekmişler, bu kadar çok beğenenlere ne demeli. .

yanıt0
yanıt1
MERAL:

Tipe bakın hic nur varmı bunlargi sanacları maaşlarını bile keseceksin bunlar nankör oluyor bunları toplayıp sınır dışı edeceksin alkolikler

8
49
yanıtYanıtla
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title