Haberler

Oyuncu Hande Erçel, mini etekli pozuyla takipçilerinden tam not aldı

Güncelleme:

Yeni dizisi Azize ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı mini etekli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Güzel oyuncu Hande Erçel, başrolünü Buğra Gülsoy ile paylaştığı Azize dizisi ile ekranlara geri dönüyor. 25 yaşındaki oyuncunun dün Instagram hesabından yayınladığı mini etekli pozu ise takipçilerinden tam not aldı.

MİNİ ETEKLİ POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da büyük dikkat çeken oyuncu, son olarak pencereden dışarıya baktığı bir fotoğrafını paylaştı. Instagram'da 11 milyona yakın takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımına kısa sürede 650 binin üzerinde beğeni yağdı. Oyuncunun paylaşımını gören bazı takipçileri ise 'Pencere güzeli' ve 'Muhteşem' yorumları yapıldı.

Oyuncu Hande Erçel, mini etekli pozuyla takipçilerinden tam not aldı

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak'in kaleme aldığı, Azize Ekim ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

Oyuncu Hande Erçel, mini etekli pozuyla takipçilerinden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buğra Gülsoy Sosyal Medya Hande Erçel Instagram Haberler

500

Yorumlar (24)

KarakanKa:

Bumu süper mini??? Milletin aklıyla dalga geçiyosunuz 1; 2. ciside hiç bir haber niteliği yokki bunun!

26
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Allah öyle bir yikacak ki sosyal medyayi neye ugradinizi anlayamayacaksiniz.

18
8
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ ADAM:

OYUNCU ??? Oyunculuk Sıfır Sıfır Sıfır , bu kadar yetenekli tiyatrocu, sinema oyunculuk mezunu vs vs. birçok kişi varken ekranlar bu tip popüler insanlarla dolu. Üzücü !

11
1
yanıtYanıtla
Vodene:

Bu kızın dizileri hiç tutmuyor.

7
3
yanıtYanıtla
BJK:

beren kenan. . . . murat hande. . . aleyna. . . . haadise demet. . . . arayada ciciş kardeşler. . bide instigramda soyunma modası başka magazin haberi yok. . . . . . . . . . . yaptıkları işlerle gündeme gelende yok. . . . . . . . . . . . . .

8
2
yanıtYanıtla
PSG Lİ:

harbidende bazlama gibiymiş. bunu tesbit eden arkadaşı tebrik ederim.

6
3
yanıtYanıtla
Murat Yılmaz:

Üniversitede bir kız vardı erkekler arasında lakabı tepsi idi. Neden öyle diyorsunuz diye arkadaşıma sordum yüzü tepsi gibi demişti. Anadoluda bazlama diyor olabilirler. Ondan hoşlanan da vardır. Öte yandan en güzel yüz veya kafa yapısı pırlanta taşı kesimi gibi olanlar. Diamond Head yani. Bu tarife uyan ünlü güzeller Daisy Ridley, Natalie Portman, Alicia Vikander, Scarlett Johansson, Audrey Hepburn, Victoria Principal gibi.

5
3
yanıtYanıtla
M.Çek:

Bunların giyimleri, yaşantıları toplumun gözü önünde yaptıkları normaldir, öte yandan adam sünnet düğününde dansöz oynatmış diye tutuklanır

4
2
yanıtYanıtla
Reklam kokan hareketler....:

Ben bazlamayı çok severim. Aranızda bazlama sevmeyen var mı. . . ?

3
2
yanıtYanıtla
bun ney yaaa:

ne kadar saçma bir haber yaaaaa artık memleket meselellrine dönün tabi sizinde meseleyse bu

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title