Haberler

Orhan Ölmez, "Hadise ile Aşk Yaşıyor" İddialarına Son Noktayı Koydu!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Orhan Ölmez, konuyla ilgili katıldığı programda açıklama yaptı. Ölmez, "Hadise benim hemşehrim." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Orhan Ölmez, Radyo Trafik Marmara'da Emel Yalçın'ın sunduğu 'Ünlüler Trafikte' programının konuğu olarak, "Hadise aşk yaşıyor musunuz" sorusuna cevap verdi.

"ÇOK BEĞENİYORUZ"

Emel Yalçın'ın sorularını cevaplayan Orhan Ölmez, ''Hadise ile aşk yaşadığınız haberleri doğru mu?'' sorusuna, ''Hadise benim hemşehrim, o da Sivaslı. Kendisini çok başarılı ve güzel buluyorum. Henüz yüz yüze tanışmıyoruz ama karşılıklı birbirimizin yaptığı işleri çok beğeniyoruz '' yanıtını verdi.

Orhan Ölmez, 'Hadise ile Aşk Yaşıyor' İddialarına Son Noktayı Koydu!

NE OLMUŞTU?

'O Ses Türkiye'nin finalinin ardından sosyal medyaya önem veren Hadise yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam etmişti. Son olarak makyajsız fotoğraflarıyla gündeme gelen Hadise bu kez paylaştığı bir video ile haber olmuştu. Hadise, şarkıcı Orhan Ölmez'in yeni şarkısı 'Seni Çok Seveceğim'i Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşmıştı. Şarkıcının paylaşımını kendi hesabından paylaşan Orhan Ölmez'in ise paylaşıma kalp çizmesi aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu.

Orhan Ölmez, 'Hadise ile Aşk Yaşıyor' İddialarına Son Noktayı Koydu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Ölmez Sivaslı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (15)

Abaza:

Bırak bu hemşeri ayaklarını,hadise mis mis.

56
5
yanıtYanıtla
Murat:

Bu çirkin ördek gene mi çıktı, defol git artık ülkene, fok balığı

19
1
yanıtYanıtla
VATANDAS:

ORHAN sakın sakın sakın cizgini bozma, seni seviyoruz

8
2
yanıtYanıtla
spartartalı fako:

Orhan ölmez eğer öyle bir yannış yaparsa o zaman ölmez değil ölür olur demedi demeyin sakın......

9
0
yanıtYanıtla
iadam:

manisa turgutludansın orhan yalan atma madem oralısın manisya gelme(kasabaya)

3
0
yanıtYanıtla
BERK:

BAŞKA KADIN MI KALMADI YAZIK YAKIŞTIRAMADIM

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayırlısı olsun be ya

1
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Tro kılıklı hadiseyle aşkmı :))

2
0
yanıtYanıtla
osman:

kibirli mahlukat sen kendine bak bi aynada

yanıt0
yanıt1
coco:

HEMŞERİ HEMŞERİYİ GURBETTE SEVERMİŞ

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title