Haberler

Ömür Gedik'in "Et yemek iktidarsızlık yapar" çıkışına sevgilisi Ferhat Göçer'den cevap: Etsiz yemek yemem

Güncelleme:

Ferhat Göçer, yıllardır birlikte olduğu Ömür Gedik'in "Et yemek iktidarsızlığa neden olur" sözlerinin üzerine konuk olduğu programda "Masamda et olmazsa o masa olmaz." dedi.

Gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Geceye mesajım seks diyorum" dedi. Dikkatleri üzerine çekmek için böyle bir paylaşım yaptığını söyleyen Gedik "Et yemek iktidarsızlığa neden olur. Vegan olun!" diyerek herkesi uyarmak istediğini söyledi. Kısa sürede tepkilerin odağında olan Gedik'e bir yorum da yıllardır aşk yaşadığı Ferhat Göçer'den geldi.

"ET OLMAYAN YEMEĞE YEMEK DEMEM"

Gedik'in sevgilisi Ferhat göçer, katıldığı bir programda konu hakkında konuştu. Sunucunun "Et yer misin?" sorusunun üzerine kendisini tutamayarak kahkaha atan Ferhat Göçer "Etçi bir insanım. Et olmayan yemeğe yemek demem. Masamda et olmazsa o masa olmaz" dedi. Ömür Gedik'in sevgilisi Ferhat Göçer'in bu sözlerine ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Ömür Gedik'in 'Et yemek iktidarsızlık yapar' çıkışına Ferhat Göçer'den cevap: Etsiz yemek yemem

CİNSEL İÇERİKLİ PAYLAŞIMLAR YAPTI

Şarkıcı ve hayvan hakları aktivisti Ömür Gedik, geçtiğimiz gece Twitter ve Instagram hesaplarından "Geceye mesajım seks diyorum" yazarak muz fotoğrafı paylaştı. Kısa sürede tepkilerin odağında olan Gedik, yaptığı açıklamada ise dikkat çekmek için bu paylaşımları yaptığını söyleyerek "Gerek hayvan çiftliklerinde gerekse de mezbahalarda yaşanan zulmün birazını biliyor olsanız tabağınıza gelen eti siz de geri göndereceksiniz. Fazla et yemek iktidarsızlığa yol açıyor. Bunun nedeni damarları tıkıyor olması." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhat Göçer Ömür Gedik Twitter Haberler

500

Yorumlar (26)

ziyaa:

2 boş insan, ister et yiyin, ister ot yiyin. Ne halt yiyorsanız yiyin la!

52
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın..:

asgari ücretle çalışıp evine et girmeyen insalarda insan değiller değilmi ferhat bey. yemekte et olmayan yemek, yemek değilmiş

16
0
yanıtYanıtla
ASLI:

ETİ BENDE SEVERİM. KAHVALTIDA CİĞER İŞKEMBE KELLE PAÇA. ÖĞLEN KOKOREÇ. AKŞAMDA MUMBAR DOLMASI ŞIRDAN YERİM.

10
5
yanıtYanıtla
ziyaa:

Afiyet olsun la Aslı

yanıt3
yanıt0
adaletli:

abovvvv yanında durulmaz

yanıt2
yanıt0
Kamyoncu reco:

BAŞKA NE YERSİN?

yanıt6
yanıt3
Zühtü:

Avni duymasın

yanıt1
yanıt0
bahtiyar:

ASLI zıkkımın berkini yeee

yanıt1
yanıt0
aycan:

ömür gedik türkiye için çok zararlı virüs gibi her gün saçma sapan bi şeyler söyleyip ahlaksızlığını insanlara aşılamaya çalışıyor . . tabiiki bunu isteyen alır istemeyen almaz ama bilinç altına yerleştiriyor kadın illiminuati gibi

9
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

İkisi de bir gram adam etmez

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title