Haberler

Oğlunun eline silah verip fotoğrafını çeken Kaya Çilingiroğlu, sosyal medyada linç edildi

Güncelleme:

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, oğlunun eline silah verip çektiği fotoğrafı paylaşınca sosyal medyada linç edildi.

Geçtiğimiz ay moda danışmanı sevgilisi Seda Sevin'den ayrılan Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Çocuklarına olan düşkünlüğü paylaşımlarına da yansıyan Çilingiroğlu'nun son paylaşımı ise takipçilerinin hoşuna gitmedi.

PAYLAŞIMIYLA LİNÇ EDİLDİ

Feraye Tanyolaç'tan bir erkek çocuğu babası olan Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adeta linç edildi.

Oğlunun eline silah verip fotoğrafını çeken Kaya Çilingiroğlu, sosyal medyada linç edildi

ELİNE SİLAH VERİP FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

OğluHüseyin Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile sıklıkla vakit geçirmeye çalışan Kaya Çilingiroğlu, son paylaşımında oğlunun eline silah verip çektiği fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı gören takipçileri Çilingiroğlu'na, "Sen nasıl bir babasın" yorumları yapıldı.

Oğlunun eline silah verip fotoğrafını çeken Kaya Çilingiroğlu, sosyal medyada linç edildi

PAYLAŞIMINI KISA SÜREDE SİLDİ

Instagram hesabından oğlunun bu fotoğrafını paylaşan Kaya Çilingiroğlu, kısa sürede gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

Oğlunun eline silah verip fotoğrafını çeken Kaya Çilingiroğlu, sosyal medyada linç edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (40)

gayserili salim:

bu adama hastayım. hülya avşar gibi güzel bir kadından nasıl ayrılabildiniz diye sorduklarında ''her gün her gün görünce güzelliğin anlamı kalmıyor'' demişti. kısaca alfa erkeği o!!!! helal!!! her gün kurufasulye yenmez. güzellik geçici erkeklik kalıcı

14
19
yanıtYanıtla
İZMİR''DEN SELAM SEVGİLER - AHU Ö.:

AL KAYSERİLİLERİ VUR KARADENİZLİLERE! AYN RENGİN LACİVERTİ

yanıt3
yanıt1
sercan:

izmir kızı/kadını ahu ö. konuştu!!! izmirin havasına suyuna kızına güven olmaz. ciddiye almayın. ahahahahahaha

yanıt1
yanıt0
mesut:

karadenizli adam ne var buda

19
11
yanıtYanıtla
OVA KENTLİ:

gayet doğal

6
15
yanıtYanıtla
ARAPMRO:

SENİN GİBİ HANZOLARA DOĞAL GELMESİ NORMAL.

yanıt17
yanıt6
PAŞALI:

İzmir İstanbul Otoyolu 8, 5 saatten 3, 5 saate düştü ama gidiş dönüş parası 512, 00 TL düşmedi nedense. Maddiyattan dolayı fazla kullanan sürücü olmaz

8
10
yanıtYanıtla
sancar:

alakasız yorum yapana az bile

yanıt2
yanıt3
HESABINI BILMEDEN AHKAM KESENLER VAH:

ya yeni açılan Istanbul - Izmir otoyolu için hesap kitap yapmadan boosş yorum yazanlar var adam kafayı 550 TL ye takmış arkadaş peki iki şehir arası önceden kaç kilometre idi fazla düşünmeyin yazıyorum 493 kilometre hadi hesap edin arabanız benzinli veya dizel izmir''den Istanbul''a kaç saatte gidersiniz yakıt gider hadi hodri meydan hesap edin bakalım gidiş dönüş yok mu hesap uzmanı benzin 7 TL Dizel ise 6 buçuk 493 × 7= 3. 451 TL peki Dizel hesap edelim 493 × 6, 5 = 3. 204 TL şu ideolojik kafala

yanıt0
yanıt0
ADINI YAZ Y:

Ellerine silah verilen çocuklar zeki olmaz. . Ellerine kitap verilen çocuklar zeki olur. . . . çocukların geleceği için iyi değildir. . .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title