Haberler

Nihal Candan, cesur pozuyla takipçilerini heyecanlandırdı!

Moda programındaki performansıyla ünlenen daha sonra ise Survivor yarışmasına katılan Nihal Candan, mayokinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Candan'ın bir takipçisi fotoğrafa, "Gerçekten olağanüstü bir güzelliğe kavuştun." yorumunu yaptı.

Sivri dilli açıklamalarıyla katıldığı moda programında ünlenen Nihal Candan, cesur mayokinili fotoğrafıyla takipçilerinden tam not aldı.

"İĞNE BATIRSAM PATLAYACAK GİBİSİN"

Sosyal medya hesabından cüretkar mayokinisiyle poz veren Nihal Candan'ın fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı. Nihal Candan'ın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Geçirdiğin estetik operasyonları sonucu gerçekten olağanüstü bir güzelliğe kavuştun." dedi. Başka bir takipçisi ise Nihal Candan'ı eleştirerek, "Her yerin estetik iğne batırsam patlayacak gibisin." yorumunu yaptı.

Nihal Candan, cesur pozuyla takipçilerini heyecanlandırdı!

SİLİKONLARINI YENİLEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Instagram hesabına göğüs dekolteli pozlarını yerleştiren Nihal Candan, silikon taktırdı iddialarını yeniden ateşlemişti. Bir takipçisi de bunu dile getirip fotoğrafın altına "Silikonlarımı yeni yaptırdım pozu" diye yazmıştı.

Nihal Candan, cesur pozuyla takipçilerini heyecanlandırdı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nihal Candan Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (69)

ben murat:

1000 $ olan herkesin mutlu bir gece geçirebileceği figür ben tadına baktım verdiğim paranın karşılığımıydı kesinlikle hayır

11
3
yanıtYanıtla
ZaZa12:

Bunu burada ifşa etmekle eline ne geçiyor bu insanların aileleri var ayıp ya ayıp insan özel hayatını ifşa eder mi? her ne yaşadıysan bırak sende kalsın be adam seninle mezara kadar kalsın yaşadığın özelin senin.

yanıt5
yanıt4
mahlukat ül haşarat:

insanın ailesi olabiliyor; bunlar insan değil

yanıt2
yanıt1
ben murat:

zaza12 100$ etmezssin uğraşma

yanıt1
yanıt1
Dürbünlü:

ana baba terbiyesi görmemiş insanlar topluma sadece zarar veriyorlar.

10
4
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

senin terbiyenda paçandan akıyor ya. bende pembe mayoyla otobandaydım dün gece bir kamyon kasasında uyandım. çok bahşiş toplamışım mutluyum pazar günü şapkacının davetlisi olarak Mersin-kızkalesine gidiyorum. Ksk li mesut izmire çağırdı kabul etmedim şapkacınınkinin kertiği mükemmel. Hemşinli Rizede sel var gelme dedi yoksa birde 2, bin üstü rakımda nasıl yeniyor deneyecektim.

yanıt0
yanıt9
Dürbünlü:

AKYAZILI nikli zavallı iki metre topragın altına girince orada sana gösterecekler pembe mayoyla yaptıgın pislikleri,çok pişman olacaksın,yalvarmaların hiç fayda etmeyecek,acilen seni tövbe etmeye ve gittigin uçurumlu yoldan geri dönmeye davet ediyorum.

yanıt5
yanıt2
ŞAPKACI:

AKYAZILI BİÇİMSİZ BİR KİŞİLİKTİR VE 7 DEĞİŞİK İSİMLE BUKALEMUN TAKLİTÇİSİDİR AMA BUNU YAZAK KENDİSİ DEĞİLDİR TABİİ. BAZEN BİR ŞAKACI DA ŞAPKACI NİCKİYLE BÖYLE SAÇMALAMA YAPIYOR. AKYAZILI OĞLUM GEL BAK BURDA SANA PEMBE BİKİNİ GEYDİRMİŞLER.

yanıt3
yanıt2
OSMANİYE:

DÜRBÜNLÜ MÜSÜN NE OKSUN SEN ÖNCE SAFINI BELİRLE, BİR ÖYLESİN BİR BÖYLE. GERÇİ CHP YE OY TOPLAYAN MALDAN NE BEKLENİR Kİ SAFİ RÜZGAR İŞTE

yanıt3
yanıt5
Kamyoncu:

Helal sana Şapkacı Akyazılıya iyi giydirmişsin. O dingil yazamaz artık yada yine ismini değiştirir

yanıt2
yanıt2
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title