Haberler

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

Güncelleme:

Netflix'in sosyal medya hesabından 2019 yılının en popüler olan içerikleri paylaşıldı. Dizi, film ve belgesellerin yayınladığı listelerdeki Türk yapımlar ise dikkat çekti.

İnternet üzerinden dizi, film, belgesel yayınlayan Netflix platformu sosyal medya hesabı Instagram'dan 2019 yılının en çok konuşulan projelerini paylaştı. Yayınlanan 10 popüler dizi listesinin ilk beşinE Atiye ve Hakan: Muhafız dizileri damga vurdu

TÜRK YAPIMLAR DİKKAT ÇEKTİ

Netflix platformunun Instagram hesabından yapılan paylaşımlarında Güldük, ağladık, düşündük, öğrendik, bazen öğrendiğimizi sandık, kafamız karıştı, bazense hiç çözülmedi. İşte Türkiye'de bu yılın en popülerleri!" notuyla 2019'ın enleri paylaşıldı. Netflix, "Bu listeler hazırlanırken Netflix'teki dizi, film ve belgeselleri 28 gün içinde en az 2 dakika izleyenler baz alındı. Ve dizilerin popüler sezonlarının istatistiklerine bakıldı." diyerek akıllarda oluşabilecek sorulara cevap verdi.

İşte Netflix'deki 2019'un en popüler dizileri:

1- Atiye

2- La Casa de Papel

3- The Witcher

4- Hakan: Muhafız

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

5- Starnger Things 3

6- Black Mirror

7- Sex Education

8- The Umbrella Academy

9- The I-Land

10- You

2019'un en popüler filmleri:

1- Organize İşler: Sazan Sarmalı

2- The Irishman

3- 6 Underground

4- Müslüm

5- Aykut Enişte

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

6- Hedefim Sensin

7- Murder Mystery

8- Arif V 216

9- Triple Frontier

10- I Am Mother

2019'un en popüler belgeselleri:

1- Gezegenimiz

2- II. Dünya Savaşının En Önemli Olayları

3- The Great Hack

4- Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

5- Homecoming: A film by Beyonce

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

6- The Mind, Explanied

7- Formula 1: Drive to Survive

8- Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı

9- Street Food: Volume 1: Asia

10- The Last Czars

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (5)

Erdal:

pardon da yalan haber niye yapıyorsunuz? Netflix türkiye demeniz gerekirdi. Yurtdışı haber kanallarının hiçbirinde en popülerlerde türkçe içerik yer almıyor. saçma sapan yarım yamalak habercilik anlayışınıza devam.

12
0
yanıtYanıtla
benimkafambüyükdeğilalnımgenis:

Türkiye''deki en popüler içerikler bu , Türkiye ne izledi başlığıyla paylaşılmış. Genel olarak bakıldığında en popüler veya izlenenler listesine giren bir Türk yapımı film/dizi yok malesef, Netflixin genel listesine bakabilrsiniz. Atiye daha önce yayınlansaydı, reklamı da iyi yapılsaydı listeleri zorlardı.

8
0
yanıtYanıtla
falan:

güzel yabancı filmler olmuyor ki buna rağbet edilmiş. demekki netflix boşaymış

3
0
yanıtYanıtla
Hande:

Netflix candir , liste sallama olmus biraz ama , en azindan Türk Televizyonundan tamamen kurtuldum diyebilirim , Hele birde Disney gelse on numara olacak .

3
0
yanıtYanıtla
İZLEYİCİ:

Türk dizilerinde ne görsel efekt var ne de senaryo. Bütün Türk filmleri aşk meşk başka hiç bir şey yok. Ama yabancı dizileri izleyince büyülü bir dünyaya giriyorsunuz. Öyle bi kalite var ki. . . Muhteşem. En başta inanılmaz bi gerçeklik var. Dizi izlemiyosun ki, hayatı izliyosun adeta. Maalesef yerli dizilerde en başta bu gerçeklik yok. Kalitesiz yapımlar hepsi ama oyuncularda bi hava var ki, amerikada bizim oyuncuların yüzüne bakmazlar. En son VİRGİN RİVER diye dizi izledim. Romantizmdi, inanılmazdı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title