Haberler

Nejat İşler'den İyi Haber

Güncelleme:

Yoğun bakımda tedavi gören 42 yaşındaki oyuncu geçen hafta konuşmaya başladı, son 3 gündür de doktor eşliğinde yürüyüş yapıyor.

15 gün önce Bodrum'dan İstanbul'a sevk edilen Nejat İşler, ayağa kalkmaya başladı. Tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde geçen hafta konuşmaya başlayan Nejat İşler, son 3 gündür doktor eşliğinde yürüyüş yapıyor.

15 DAKİKALIK YÜRÜYÜŞLER YAPIYOR

Yoğun bakımda tedavi gören İşler, yatmaya bağlı olarak sırtında yaralar çıkmaması için her gün iki doktor eşliğinde 15 dakika yürüyor. 15 dakikalık yürüyüşün ardından Nejat İşler, yoğun bakım ünitesine dönerek tedavisine devam ediliyor. Nejat İşler'in yoğun bakımda yürüyüş yaptığı dakikalarda hastane yönetiminin güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çıkardığı öğrenildi.

DOKTOR KİMLİĞİNE BÜRÜNÜYOR

Gazetecilerin görüntü alabilme ihtimaline karşı hastane yönetimi Nejat İşler'in yanında bulunan iki doktora birde özel güvenlik görevlisinin eşlik etmesini sağlıyor. Özel güvenlik görevlisi de İşler ve iki doktorun yanında dikkat çekmemesi için beyaz önlük giyerek doktor kimliğine bürünüyor.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Maslak Acıbadem Hastanesi Nejat İşler İstanbul Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

komikkahramankurt@gmail.com:

Allah daha da iyi etsin de, bu güvenlik tedbirleri güldürdü. Ne gerek varsa. Görüntü alabilen alsın habercilerde eşşek değil ya hasta adamın üstüne atlayacak.

28
1
yanıtYanıtla
MERYEMMMmeryem8625@hotmail.com:

daha iyi haberleri gelir inşallah ALLAH ŞİFA VERSİN HEM ONA HEM TÜM HASTALARA....

27
0
yanıtYanıtla
yalnız adamfotosumer@hotmail.com:

çabuk iyileşirsin inşallah,güzel kardeş.

22
0
yanıtYanıtla
Alperalper38_ates@hotmail.com:

oldu mu

2
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title