Haberler

Model Didem Soydan, yarı çıplak halde verdiği pozla Instagram'a damga vurdu

Güncelleme:

Yaptığı cesur paylaşımlarıyla her daim adından söz ettiren model Didem Soydan, sosyal medya hesabından yarı çıplak kıyafetiyle bacaklarını açarak verdiği pozu paylaştı.

Takipçilerine verdiği cevaplarla ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabından yaptığı cüretkar paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

YARI ÇIPLAK PAYLAŞIM YAPTI

Koronavirüs salgınından dolayı evinden çıkmayan ve süreçte sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Didem Soydan, üzerinde sadece beyaz gömlek ve beyaz çoraplarının olduğunu bir fotoğrafını paylaştı. Soydan'ın bacaklarını açarak verdiği poz ise Instagram'a damga vurdu. Kısa süre önce paylaşım yapan Soydan'ın fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

Model Didem Soydan, bacaklarını açarak kameraya poz verdi

YENİ YAŞINI KUTLADI

Geçtiğimiz günlerde 36. yaşını kutlayan Didem Soydan, evinin banyosunda çektiği göğüs dekolteli pozunu "Bu benim doğum günüm" notuyla paylaşmıştı. Ünlü modelin yeni yaşını Simge Sağın, Tülin şahin, Saadet Işıl Aksoy, Ahu Yağtu, Gazapizm ve Gaye Su Akyol gibi isimler de kutlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Instagram Haberler

500

Yorumlar (119)

Başak Ayçin:

Bu ne pis bir oturuş. Çocukluğumda bizim mahalleden aklını yitirmiş bir kadın geçerdi. Yolda taşın üzerine aynen bu pozisyonda otururdu. Anneme:''Bu kadın nekadar terbiyesiz oturuyor'' dediğimde annem:''Kızım o kadın aklını kaybetmiş bir zavallıdır. '' Zavallıcık en terbiyesiz lafları bağıra bağıra söylerdi. Komşular onun için ''Cıvı(r)tmış. '' derlerdi. Sadece şapşal ergen erkek çocuklar karşısına geçer ona bakarlardı.

82
16
yanıtYanıtla
Pİs HERİFLER:

Valla sadece kadın değil erkekte böyle oturamaz edep olmalı biraz erkekte . Ama metrolarda otobüslerde maşallahları var bacaklarını açıp oturuyorlar ne kadar edepsizsiniz ya aynısını kadınlar yapsa demediğinizi bırakmazsınız işte sizin bu zihniyetinizden iğreniyorum pis herifler

yanıt17
yanıt5
Tankut:

Bence siz acilen bir koca bulup evlenin sayın bayan, ateşiniz tavan yapmış. :)

yanıt27
yanıt12
Gül:

Benim merak ettiğim orasını burasını açıpta sağda solda paylaşanlar cesaretten değil ebepsizlikten paylaşıyor anladık. Onu babası abisi görünce ne hissediyor merak.

35
2
yanıtYanıtla
Mahir Araz:

Parasini yerler.anababalari ondsn beterdir merak etme kardeşim.

yanıt11
yanıt1
Orhanorhan:

Annesi babası para geldiği surece ses çıkartmaz

yanıt15
yanıt1
abidion:

hep arkalarında bir anne vardır bu tiplerin. Ben baba görmedim hiç. Anne gizli ''''CEO'''' dur. dikkat edin hepsinde var. .

yanıt0
yanıt0
BİRSEN:

ülkemizde dünyada neler oluyor haberin yok galiba hala ceheneme çalıştığına göre hiç ders çıkartmıyorsunuz değilmi 649 ölü var be bari buna saygıı lütfen

28
8
yanıtYanıtla
Özge:

İnsanlar açık giymesiyle ölülerin ne alakası var pardon? Kadınlar açjk giyinxe mi insanlar ölüyor? Böyle saçmasapan konuşarak nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum

yanıt1
yanıt1
Tarık gezgiç:

Bu mübarek günde ALLAH a havale ediyorum bu rezili

28
7
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title