Haberler

Metin Hara'dan Ayrılan Adriana Lima, Eski Aşkına Geri Döndü

Güncelleme:

Metin Hara ile ilişkisini bitiren Adriana Lima, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü model, bir zamanlar flört ettiği Julian Edelman ile aşk tazeledi.

Türk yazar Metin Hara'dan ayrılan dünyaca ünlü model Adriana Lima, aşk acısını çabuk unuttu. Yıldız modelin, bir zamanlar flört ettiği Amerikan Futbolunun başarılı oyuncusu Julian Edelman ile aşk tazelediği iddia edildi.

BİR BUÇUK YILLIK AŞK BİTTİ

Victoria Secret'ın ünlü meleklerinden olan Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara'nın aşkı çok konuşulmuştu. Ancak Adriana Lima ile Metin Hara aşkı bir buçuk yılın ardından son bulmuş Amerika basını ise bu ayrılığı doğrulamıştı.

Metin Hara'dan Ayrılan Adriana Lima, Eski Aşkına Döndü

BOYNUNDAKİ KOLYE AŞKINI ELE VERDİ

Bu gelişmelerden sonra Metin Hara- Adriana Lima, ayrılığı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddianın ortaya atılmasının nedeni ise Lima'nın boynundaki kolye.

Metin Hara'dan Ayrılan Adriana Lima, Eski Aşkına Döndü

İLİŞKİNİN KANITI OLARAK GÖSTERİLDİ

İngiliz ve ABD basınındaki iddialara göre Adriana Lima, bir zamanlar flört ettiği Julian Edelman'la ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Bir Instagram paylaşımında boynunda görünen 'Patriots' yazılı kolye de ilişkinin kanıtı olarak gösterildi.

Metin Hara'dan Ayrılan Adriana Lima, Eski Aşkına Döndü

8 AY BİRLİKTELİK YAŞAMIŞTI

Nitekim bu kolye, Julian Edelman'ın oynadığı New England Patriots takımının simgesi. 32 yaşındaki Julian Edelman, Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) başarılı oyuncularından biri. Lima ile Edelman, 2017'da 8 ay birliktelik yaşamıştı.

Metin Hara'dan Ayrılan Adriana Lima, Eski Aşkına DöndüJulian Edelman

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Lima Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Mert:

Olsun Metin başkan sen bayrağı yerine diktin nede olsa

13
4
yanıtYanıtla
ddd:

Metin bunun altinda kalma hemen yeni birini bulman gerek. kor topal bisey ayarla ama altta kalma

12
1
yanıtYanıtla
@@:

İkisinin de hayatları zina yaparak geçti

7
5
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

SONUNDA DOĞRU YOLU BULMUŞ BENCE NE İŞİN VAR METİN HARAYLA ARKAMI DÖNÜP BAKMAM BEN SEN NASIL BAKTIN ACABA

2
9
yanıtYanıtla
şahin:

nerde tipsiz var onlarla beraber

9
0
yanıtYanıtla
R-S-D:

palyaço Metin

5
3
yanıtYanıtla
..:

HAYIR anlamadığım bu yabancılara karşı türk insanının hayranlığı nedir. kardeşim adriana lima kimki. yani doğa üstü benzrsiz ne bi güzellik ne bir yetenek. altı üstü eli yzü düzgün bi manken yani. bukadar yükseklereçıkarıpta metin harayı yerin dibine sokmak nedir. en azından metin hara üreten biri. iyi yada kötü illaki yarar sağlıyo. diğeri vücut şov. gerçekten ikisinide ne severim ne ilgi alanıma girerler. ama el insaf ya. metini harcamanız neden

6
2
yanıtYanıtla
metin hara oldu yaya:

metin hara nireee adriana lima niree. . . . .

5
2
yanıtYanıtla
rambi:

Kadının cocukları var metincim sende yanlısa dustun benım gıbı bende boyle bırsey yaptım. Bul kendıne adam gıbı bırını evlen kocum:D yanlıs bu işler onlar medyatik güzel. Türkiyede onlardan bimlerce daha güzelleri var. Üzülme

7
0
yanıtYanıtla
Adriana kısır döngüye girdi:

Başa döndü, eskilerden kim boştaysa ona gidiyor

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title