Haberler

Meryem Uzerli, Transparan Elbisesiyle Film Festivaline Damga Vurdu

Güncelleme:

Şarkıcı Hatice'nin çıktığı defilede kalçasını açmasının ardından benzer bir olay da Meryem Uzerli'den geldi. Cannes Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu transparan elbisesiyle etkinliğe damga vurdu.

71. Cannes Film Festivali kapsamında dün Chopard Gentleman's Evening etkinliği yapıldı. Fransa'nın Cannes şehrinde bulunan Hotel Martinez'de düzenlenen geceye pek çok ünlü isim katıldı. Geceye transparan elbisesiyle katılan Meryem Uzerli ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

TRANSPARAN ELBİSE GİYDİ

Daha önce de Cannes Film Festivali'ne giden Uzerli, bu yıl da etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı. Ünlü oyuncu, bu yıl transparan bir elbise giymeyi tercih etti. Cesur kıyafetiyle çektirdiği pozları Instagram hesabından paylaşınca kısa sürede en çok konuşulan olayların başında geldi.

Meryem Uzerli, Transparan Elbisesiyle Film Festivaline Damga Vurdu

HATİCE'YE BENZETİLDİ

Oyuncunun transparan kıyafetinde kalçasını gösterdiği poz ise şarkıcı Hatice'nin bir defilede kalçasını gösterilmesine benzetildi.

Meryem Uzerli, Transparan Elbisesiyle Film Festivaline Damga Vurdu

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI

Meryem Uzerli'nin fotoğrafını gören takipçileri ise ikiye bölündü. Bir kısım Uzerli'nin kıyafetini çok beğenirken bir kısım da "Bunu sizden beklemezdim" yorumunu yaptı.

Meryem Uzerli, Transparan Elbisesiyle Film Festivaline Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Fransa Haberler

500

Yorumlar (113)

YAZIK O İSİMLERE ...:

biri HATİCE biri MERYEM isimlerinizi değiştirin bari size verilen o isimlere acıyorum yazık. . . O MÜBAREK İNSANLARIN İSİMLERİNİN BU ŞEKİLDE Kİ İNSANLARIN KİRLETMESİ KADAR KÖTÜ UTANÇ VERİCİ BİR OLAY OLAMAZ . İĞRENİYORUM SİZDEN SİZİN GİBİLERDEN. . . YORUMA CEVAP VERECEK OLANLAR ÖNCE İKİ DEFA DÜŞÜNÜN SONRA CEVAP VERİN.

29
2
yanıtYanıtla
Asıl özgürlük islamda:

Helal olsun. Tamda içimden geçeni söyledin kardeşim. ????????

yanıt1
yanıt0
ÖZGÜRLÜKCÜ KIZ ASLI:

HATUNUN KENDİ VÜCUDU KENDİ HAYATI İSTEDİĞİNİ GİYER İSTERSE ÇIPLAK GEZER KİMSE KARIŞAMAZ. HERKES ARAP ADETLERİNE ARAP KÜLTÜRÜNE GÖRE GİYİNMEK YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİL. SİNİRDEN KUDURSANIZDA ÇILDIRSANIZDA MOS MOR OLUP TAM ORTADAN ÇATIR ÇATIR ÇATLASANIZDA BİZ ÖZGÜRCE GİYİNMEYE ÖZGÜRCE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

7
18
yanıtYanıtla
serkan.:

durma.ac.

yanıt1
yanıt0
HÜRRİYET AŞIĞI:

Bravo ASLI , kim tutar seni be . . . Hür doğdum hür yaşarım . Kime ne , kime ne

yanıt3
yanıt1
KUZEYiN iBLiSU:

Ben da uyyy dalayum Karadenuza deyin yorum yapmisudum ama yayinlamadular, hacan simdu calacagum kemenca dalmaktan vazgecayrum. . .

yanıt0
yanıt0
Ahmet ozyavuz:

Kimine bak geç o yurdisinda orda ayıp kelimesi bizimki gibi kullanmiyorlar.sen ne görmek istersen onu görürsün

yanıt0
yanıt0
Muzzy:

boyle giyinmezlerse ordaki gazeteciler arkalarini bile donup bakmiyorlar. Cannes da yasayan biri olarak soyluyorum Kimse zaten bunlari tanimiyorki. Yaw biz tanimiyoruz onlar nerden tanisin. Gercek unluler buraya cagriliyor, Bizimkiler para verip giriyor. Arkadaslar buraya girmek icin 6 ay oncesinden davetiyeler satisa cikar, yaklasik 2000 euro verirseniz butun unlulerin oldugu salonada girer foto cektirirsin. Buraya gidip gelen arkadaslar bilir Cok sisirilecek bir olay degil.

21
1
yanıtYanıtla
KEREM:

tanımıyorsan niye burdasın mozzy

yanıt0
yanıt2
atilla:

Kerem mozzy diyorsunda, kendinle celisiyorsun, adam habere yorum yapmis, herhalde oructan dolayi anlayamamis olabilirsin. Bu arada adamin nikki Muzzy, mozzy degil.

yanıt0
yanıt0
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title