Haberler

Megastar Tarkan, Liya'nın oyuncaklarını ihtiyaç sahibi çocuklara göndermek için depo kiraladı

Güncelleme:

Megastar Tarkan, yardıma muhtaç çocuklar için harekete geçti. Ünlü starın, kızı Liya'nın oyuncukları için Maltepe ve Pendik'te iki ayrı büyük depo kiraladığı öğrenildi.

Megastar Tarkan 2018'de kucağına aldığı kızı Liya'nın fazla gelen oyuncaklarını güzel bir şekilde değerlendirmeye karar verdi.

İKİ BÜYÜK DEPO KİRALADI

Tarkan, 1.5 yaşındaki kızı Liya Tevetoğlu'na gelen hediyeleri, ona aldığı eşya ve oyuncukları yardıma muhtaç çocuklara gönderdi. Milliyet'in haberine göre, Megastar'ın evinde yer kapladığı için İstanbul'un Maltepe ve Pendik ilçesinde iki ayrı büyük depo kiraladığı ortaya çıktı.

Megastar Tarkan, Liya'nın oyuncaklarını ihtiyaç sahibi çocuklara göndermek için depo kiraladı

HEDİYELERİN YANINDA ELBİSE DE ALDI

Tarkan'ın, çocuklarla özel ilgilenen vakıflarla iletişime geçtikten sonra, ihtiyacı olan minikler belirlendikten sonra depoda tutulan hediyeleri adreslerine gönderdiği öğrenildi. Megastar, onlar için kıyafet ve hediyeler alarak, şehir dışındaki miniklere ulaştırdığı da konuşulanlar arasında.

Megastar Tarkan, Liya'nın oyuncaklarını ihtiyaç sahibi çocuklara göndermek için depo kiraladı

Megastar Tarkan, Liya'nın oyuncaklarını ihtiyaç sahibi çocuklara göndermek için depo kiraladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Maltepe Tarkan Liya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500

Yorumlar (12)

Deniz saynur:

AdamSin tarkan hiç bir zaman seni saçma sapan haberlerle görmedik Son derece mütevazı saygılı insansin...

15
4
yanıtYanıtla
SEDA:

Aşk adamı! Güzel insan.

13
3
yanıtYanıtla
BERKAN:

ülkemizde arada güzel şeylerde oluyor

13
1
yanıtYanıtla
Caney:

Helal sana tarkan hep boyle haberlerle cikiosun karsimiza

8
0
yanıtYanıtla
Ne oluya ya:

Ya bukadar kucuk birseyi bile nasil reklam yapmisin tebrikler Tarkan!ihtiyacin mi var bole seylere!

3
5
yanıtYanıtla
ALPER:

Sen nerde yaşıyon adamın reklama ihtiyacı mı var la :))

yanıt3
yanıt1
AYHAN YÜKSEL:

seni gercekten çok taktir ediyorum güzel arkadaşım herkazin den öğreneceği o, kadar güzel işler verki sen bunların öncüsüsün ALLAH sewnin kalbine göre versin güzek l arkadaşım yuvan daim olsun işler ras gelsin arkadım….

1
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

adamsın

1
3
yanıtYanıtla
Emekli:

Guzel yurekli cocuk rabbim herseyi guzel gonlune gore versin bu ulkede nice zenginler var yoksul insanlara bir dilim ekmek vermezler hayrini rabbim kabul etsin adam gibiadamsin

4
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

hediye gelen oyuncaklari hediye edecek muhtaclara ??? muhtac cocuklar yemek ister yemek. . oyuncak degil

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title