Haberler

Mankenler Avm'de Podyuma Çıktı

Antalya'daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen modacı Uğurkan Erez'in defilesinde, mankenler podyuma çıktı.

Antalya'daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen modacı Uğurkan Erez'in defilesinde, mankenler podyuma çıktı.

Lara'daki Terracity Alışveriş Merkezi'nde iki gün sürecek moda günleri kapsamında bugün öğleden sonra koreografisini Uğurkan Erez'in yaptığı defile düzenlendi. AVM içerisine kurulan podyumda Tuğba Karaca, Sema Şimşek ve Ebru Güzel'in de aralarında bulunduğu 20 manken yürüdü.

Defilenin onur konuğu ise Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Gönül Yazar oldu. Podyuma Uğurkan Erez ile birlikte çıkan Gönül Yazar, defilenin açılış yürüyüşünü yaptı. Hayranlarının alkışları arasında podyumda yürüyen Yazar, mankenler gibi poz verdi. Daha sonra kendisi için ayrılan yere geçerek defileyi izleyen sanatçı, mankenleri alkışladı.

Çeşitli markaların ilkbahar yaz kreasyonunun tanıtıldığı defile bir saat sürdü. Alışveriş merkezi içerisinde kurulan podyumda yürüyen mankenleri çok sayıda vatandaş izledi. Merkez içerisinde satışı yapılan markaların yeni kreasyon ürünlerini tanıtan mankenler, güzellikleriyle dikkat çekti. Koreografiyi yapan Uğurkan Erez, defileyi DJ kabininden izleyerek sunuculuk yaptı.

İki gün 3 defilenin yapılacağı alışveriş merkezindeki moda günleri kapsamında değişik etkinlikler de gerçekleştirilecek. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Uğurkan Erez Tuğba Karaca Gönül Yazar Antalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title