Haberler

    Ünlü oyuncunun kızı büyüdü! Görenler tanıyamadı

    Güncelleme:

    Oyuncu Şebnem Özinal, 15 yıllık eşi Şefik Öztek ile geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmıştı. Özinal, önceki gün Şefik Öztek'ten olan kızı Ayşe ile City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. İşte detaylar...

    Snob Magazin'de yer alan habere göre; Kızı Ayşe'yi doktor kontrölüne getirdiğini söyleyen Özinal, "Her şey yolunda. Tiyatro devam ediyor" dedi.

    Yıllar sonra ortaya çıkan Ayşe Öztek'in oldukça büyüdüğü görüldü.

    ŞEBNEM ÖZİNAL KİMDİR?

    Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Şebnem Özinal, 1971 yılında dünyaya geldi. İstanbul Teknik üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Şebnem Özinal, bir aktualite dergisinde tiyatro röportajları da yaptı. Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul, Ali Poyrazoğlu, Tiyatrokare gibi topluluklarda rol aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, birçok Televizyon ve Sinema çalışması da yaptı.

    Tiyatroya 1991 yılında 'Dormen Tiyatrosu'nda Çılgın Sonbahar' adlı oyunla başlayan Şebnem Özinal 'Böyle mi Olacaktı' dizisindeki performansıyla adından söz ettirmişti. Laila'nın eski patronu Şefik Öztek'le evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam süren ve mesleğine ara veren Şebnem Özinal, 13 yıllık eşinden geçen yıl boşanmıştı. Kocasının kıskanç yapısı nedeniyle mesleğinin evliliğinde sorun oluşturduğunu belirten Şebnem Özinal, kızı ve kendisi için aylık 13 bin lira nafakanın yanı sıra 650 bin lira tazminat istemişti.

    Tarafların 'anlaşmalı' olarak boşanmasına karar veren mahkeme, kızları Ayşe'nin velayetinin annesine verilmesine karar vermişti.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Şebnem Özinal İstanbul Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title