Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı şaşkına çeviren ABD sorusu

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde Fatih Altan isimli yarışmacı, 50 bin TL değerindeki ABD ile ilgili soruda takıldı. Joker hakkını kullanarak soruyu yanıtlayan yarışmacı, doğru cevabı görünce şaşkına döndü.

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezonda para ağacında değişikliklerin yapıldığı yarışmada sorulan bir soru herkesi şaşkına uğrattı.

"ABD'DE EN ÇOK NEFRET EDİLEN 5. KİŞİ"

Yayınlanan yeni bölümde Fatih Altan isimli yarışmacı, 30 bin barajına kadar ulaştı. Altan, 50 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. Karşısına çıkan "2014'te ABD'de yaşları 13 ila 49 arasında olan 1100 kişiye yapılan bir ankette hangisi, içinde hüküm giymiş katillerin de bulunduğu 'ABD'de en çok nefret edilen adamlar' listesinde beşinci olmuştur?" sorusunu görünce afallayan yarışmacı, joker hakkını kullanmak istedi.

CEVABA HERKES ŞAŞIRDI

Çift joker hakkını kullanan Altan, önce Bill Gates cevabını verdi. Cevabı yanlış çıkınca yarışmacı bu kez de 'Kanye West' seçeneğini seçti. Ancak doğru cevap Justin Bieber çıktı. Cevabı gören yarışmacı ve ailesi adeta şaşkına döndü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Justin Bieber Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bayern Münih-Arsenal maçı CANLI izle! 17 Nisan Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 18 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Manchester City Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Real Madrid maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.City R.Madrid maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester City Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar! Manchester City Real Madrid maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Manchester City-Real Madrid maçı CANLI izle! 17 Nisan M.City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (M.CİTY-REAL MADRİD) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 17 Nisan EXXEN spor canlı izle! TFF Başkan adayları kim? 2024 TFF başkan adayları? Erdal Alkış kimdir? Erdal Alkış hangi takımlı? Partilerin milletvekili sayısı 2024! (GÜNCEL) Hangi partinin kaç milletvekili var? SimSimi nedir? Simsimi tehlikeli mi? 17-18 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 17-18 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrar çalındı mı, hacklendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title