Haberler

Levent Üzümcü: Havaya Uçsalar Dahi Aymazlar

Güncelleme:

Taksim saldırısı ardından Levent Üzümcü tepkisini sosyal medya paylaşımlarıyla gösterdi.

Ünlü tiyatrocu Levent Üzümcü, Taksim saldırısı hakkında tweetler atarak patlama sonrası yapılan ilk açıklamalar hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

''HAVAYA UÇSALAR DAHİ AYMAZLAR''

Twitter hesabından attığı tweetler ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, tepkisini ''Örgütlü cehaletin tivitır yoluyla bir şeyleri farkına varacağını umacak kadar safız. Bu kimseler bizzat havaya uçsalar dahi aymazlar ki.'' sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Üzümcü Taksim Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

protein:

Pardon da sen kimsin begenmiyorsan ülkeyi terket zaman..

59
33
yanıtYanıtla
E.SEVAL:

Yazıklar olsun sanatçı. . . Yaptıkları yolları, Köprüyü Hastane hizmetlerini kıskan Millet ölüsünü hastaneden borcu var diye ölüsünü alamıyordu be. Ne biçim sosyal demoktatsın Ayıp terbiyesiz. . .

71
14
yanıtYanıtla
mt:

yetr artık dini kullanmayın chpliyim ve 5 vakit namaz kılıyorum su ampülcülerin çoğu sabah namazı kac rekat bilmezler

64
14
yanıtYanıtla
serpil banaz:

biri şunun tasmasını taksınl ütfen. . . ve tüm hayvan severler bu ve bunun gibiler için lütfen kapınızın önüne bir kapsukoyun

45
12
yanıtYanıtla
savaş:

sen hümetin iyi işyaptıklarını yazacakkadar delikanlılık yaptınmı da şimdi milleti kınıyorsun hem özgürlük diyorsun hem başkalrına sen benim istedigimi yapdiyorsun

27
27
yanıtYanıtla
Ceylin:

AKIL FUKARA OLUNCA DIL UKALA OLURMUŞ.......

35
17
yanıtYanıtla
Nevsehir:

Bunun neresi sanatci

36
15
yanıtYanıtla
Akif:

Teröristler le aynı zihniyet şerefli insan ya :)

35
16
yanıtYanıtla
Rasim DUMAN:

Aynen kendisini târif etmiş : Ahmak-ül hamakat. Veya, psikolojideki sınıflandırma ile, şunlardan biri ( muhtemelen en alt sıradaki) : Moron - idot - embesil.

12
33
yanıtYanıtla
ZÜLFİKAR:

ASIL SİZİN GİBİ KANSIZLAR DESTEKLEDİĞİ SÜRECE AYMAZLAR ÜZÜM!!! KOŞA KOŞA HDP OY VERİRSENİZ ADAMLAR BÖYLE GAZA GELİR HER YERİ PATLATIR. ŞİMDİYE KADAR BARAJI GEÇEMİYORLARDI AMA SİZLER BARAJI GEÇİRMEK İÇİN ADETA YARIŞTINIZ.

29
15
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title